Kerim Balcı kimdir?, FETÖ mensubu Kerim Balcı darbe gecesi bakın ne demiş?

Kerim Balcı kimdir?, FETÖ mensubu Kerim Balcı darbe gecesi neler demiş? sorularının yanıtları haberimizde.. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen odakların maşası olarak vatanında askeri darbeye kalkışan FETÖ'nün ve yandaşlarının kirli yüzleri her geçen gün yeni boyutları ile ortaya çıkıyor. FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimi gecesi FETÖ’nün kanalına bağlanan Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayarak milletimizin sokağa çıkmaması yönünde laflar sarf etmiş. Peki Kerim Balcı kimdir?, Kerim Balcı'nın FETÖ'deki görevi nedir?, işte yanıtları ve Kerim Balcı ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

Kerim Balcı kimdir?, FETÖ mensubu Kerim Balcı darbe gecesi bakın ne demiş?
Kerim Balcı kimdir?, FETÖ mensubu Kerim Balcı darbe gecesi bakın ne demiş?
GİRİŞ 04.08.2016 09:10 GÜNCELLEME 04.08.2016 09:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kerim Balcı kimdir?, FETÖ mensubu Kerim Balcı'nın darbe gecesi neler demiş? sorularının yanıtları haberimizde.. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen odakların maşası olarak vatanında askeri darbeye kalkışan FETÖ'nün ve yandaşlarının kirli yüzleri her geçen gün yeni boyutları ile ortaya çıkıyor. FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimi gecesi FETÖ’nün kanalına bağlanan Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayarak milletimizin sokağa çıkmaması yönünde laflar sarf etmiş. Peki Kerim Balcı kimdir?, Kerim Balcı'nın FETÖ'deki görevi nedir?, işte yanıtları ve Kerim Balcı ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

ÇAĞRIYI DUYAN KERİM BALCI'NIN RENGİ SOLDU

Ülkemizin geleceğine kast eden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişimi gecesi FETÖ’nün kanalında konuşan Kerim Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı suçlayarak milletimizin sokağa çıkmaması gerektiğini ileri sürüyordu.

Kerim Balcı’nın konuşması bugün sosyal medyada ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milleti sokağa çağırdığını öğrenen Kerim Balcı'nın yüzü renkten renge girdi.

İŞTE KERİM BALCI'NIN O SÖZLERİ

KERİM BALCI KİMDİR?

Kerim Balcı'nın FETÖ ile bağlantıları çok eskilere dayanıyor. Pensilvanya bülteni Eski Zaman gazetesinin yazarı olan Kerim Balcı birçok FETÖ’cü yayın organında yazıyor.

Birkaç dil bilen Kerim Balcı, Boğaziçi Üniversitesi’nde Fizik bölümünde okurken okulu yarıda bırakıp Uluslararası İlişkiler Ve Siyaset Bilimi bölümüne geçiş yapmış ve yıllar boyu Fetullahçı Terör Örgütü'nün dış işleri ile ilgilenmiştir.

Balcı, özellikle Ortadoğu uzmanı olarak FETÖ yayınlarında kalem oynatmıştır.

YORUMLAR 12
  • rafet_38 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi kanalında daha doğrusu kanalisazyonun da bir şeyler geveliyor hain
    Cevapla
  • Galip Çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahıs diyo ki; bizim milletimiz G3 silahının kurşununun karşısında bile nasıl siper alınacağını bilmez. Herhalde daha sonra görmüştür, tankları nasıl kullandığımızı :)
    Cevapla
  • Ziyaretçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes arkasından koştuğunuz meczup gibi korkusundan abd ye kaçan tabansız mi adi tabansız çakal sürüsü!!!!!
    Cevapla
  • nero 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların simasına dikkat edin hepsinde vatan hain tipi var
    Cevapla
  • Kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kimdir.?kim olacak.koskoca bir ha in
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar