Hüseyin Gülerce: 1 numara kesinlikle o isim!

FETÖ'nün darbe girişimini yorumlayan Hüseyin Gülerce, Adil Öksüz'ün darbenin 1 numarası olduğunu söyledi.

GİRİŞ 03.08.2016 22:36 GÜNCELLEME 04.08.2016 07:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Yıllarca Gülen'in en yakınlarında yer alan, o dönemki tabirle "cemaat"in en önemli isimlerinden biri olarak zikredilen Hüseyin Gülerce 24 TV'de darbe girişimini değerlendirdi.

AKINCI ÜSSÜ'NDE GÖRÜLMÜŞSE 1 NUMARA ADİL ÖKSÜZ'DÜR

Darbe girişiminin 1 numarasının kim olduğuna yönelik soruya yanıt veren Gülerce, "Adil Öksüz o gece Akıncılar Üssü'nde görüntüleri olduğu söyleniyor. Varsa diye konuşuyorum. O zaman Öksüz darbe girişiminin kesinlikle 1 numarasıdır. Kesin. Bu darbe girişiminin merkez üssü Akıncı Üssü çıktı mı, çıktı. Orada da bu İlahiyat Yardımcı Doçenti görüldüyse kesinlikle 1 numara odur.

Bunun  1 numara olduğu düşüncesini kuvvetlendiren bir şey daha var. Bu adam son 20 gün içerisinde, birisi darbe girişiminden 3 gün olmak üzere Pensilvanya'ya gitmiş. Kafamdaki şablona göre böyle bir darbenin son talimatlarını Fethullah Gülen son talimatlarını telefonla vermemiştir. Şifahi olarak vermiştir. Bir yardımcı ilahiyat doçenti Pensilvanya'yı kapı komşusu yapmış. Bu nasıl bir şey." dedi.

AKINCILAR ÜSSÜ'NDE BULUNDU

Adil Öksüz, darbe girişiminin sabahında Akıncılar Üssü'nde yakalanmıştı. Ancak adliyeye sevk edildikten 21 dakika sonra salıverilerek kayıplara karışmıştı.

Öksüz, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olarak çalışıyordu ve FETÖ'nün Hava Kuvvetleri "imamı" olarak gösteriliyordu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    gülen öcalan ve yanında 40 yıl çalışan gülerce derhal asılmalı
    Cevapla
  • diyarbakır 7 yıl önce Şikayet Et
    " Ancak adliyeye sevk edildikten 21 dakika sonra salıverilerek kayıplara karışmıştı." Adliye niye bu adamı bırakıyor arkadaş dingonun ahırı mı nasıl bir şeydir neden bırakıyorsun. Onu bırakan adamlarda soruşturmalık olmalı nedir bu yaw
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Zalim öksüz ü salıveren hakim hakkında Hakimler savcılar yüksek kurumu hala neyi inceliyor. Bu sıra memleketten kaçan kaçana ...
    Cevapla
  • vatan24 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bir numara o adamdır bencede.abd genel kurmay başkanı da geldi adamını incirlikten aldı gitti.birdahada bulamazsın bu adamı
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    deniz kuvvetleri imamı kim? deniz de tehlikede !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!