Hüseyin Avni Mutlu'ya tutuklama talebi

Eski İstanbul valisi Hüseyin Avni Mutlu savcılık ifadesinden sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

GİRİŞ 04.08.2016 11:29 GÜNCELLEME 04.08.2016 16:22
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul eski valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler terör örgütü üyeliği suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan ve aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bazı vatandaşlar Çevik Kuvvet otobüsünü yumruklarken, bazıları "Vatan hainleri" diye bağırdı.

Soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 6 vali, 1 vali yardımcısı, 3 kaymakamın emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

OTOBÜSÜ YUMRUKLADILAR! BU HAİNLERİ ASACAKSIN

Çevik Kuvvet otobüsüyle Bayrampaşa Devlet Hastanesine götürülen şüpheliler, burada sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, hastaneye giriş ve çıkışlarında vatandaşlar tarafından protesto edildi. Bazı vatandaşlar Çevik Kuvvet otobüsünü yumruklarken, bazıları "Vatan hainleri, bunları asacaksınız" diye bağırdı. Şüpheliler daha sonra adliyeye götürüldü.

YORUMLAR 15
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    koca koca adamlar! kimi vali,kimi profesör, kimi paşa vs. yazıklar olsun! bu millet ve devlet size bu nimetleri verdi,nice imkanlar sağladı,karşılığında bu millet ve devlete yaptıklarınıza bakın hainler! yazıklar olsun!vatan millet hainleri! derhal İSTİKLAL MAHKEMELERİ GERİ KURULMALI!
    Cevapla
  • Mahmud 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz idam diyoruz hükümetimiz lütfen bizim taleplerimizi yapın.idam hainlere
    Cevapla
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    avni mutlu nun fetö cü olacağı aklıma gelmezdi hala kuşkularım var o para aktarma olayı da dayatma olabilir iyi araştırmak lazım dayatma da olsa suç suçtur o ayrı cezasız kalmalalı
    Cevapla
  • E.y 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyecek bir şey yok
    Cevapla
  • sendemi brütüst 7 yıl önce Şikayet Et
    m.ali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri