'Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek'

FETÖ mensuplarının "Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek" yalanıyla himmet topladıkları ortaya çıktı.

'Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek'
'Listeyi Hazreti Peygamber kontrol edecek'
GİRİŞ 04.08.2016 12:41 GÜNCELLEME 04.08.2016 12:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Malatya'da "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Terörizmin  Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarından 10'u tutuklu,  11'i firari 33 sanığın yargılandığı davada itirafçı olarak ifade veren ve  hakkında etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanması talep edilen sanık Mehmet  Tanrıverdi, örgütün "himmet" adı altında topladığı yardımlar hakkında çarpıcı  bilgiler verdi.

KODA ADI: HAKVERDİ
 
İfadesinde FETÖ ile ilk tanışmasının örgütle bağlantılı ulusal yayın  yapan Zaman gazetesine girmesiyle olduğunu anlatan Tanrıverdi, yaklaşık 3 yıl  boyunca gazetenin dağıtıcılığını yaptığını ve kendisine "Hakverdi" kod adı  verildiğini belirtti.
 
Yapı içerisinde şoförlük ve çaycılık yaptığını dile getiren  Tanrıverdi, güvenlerini kazandıktan sonra "cemaat" içerisinde nasıl bir yapılanma  olduğunu, bu yapılanmanın hiyerarşik boyutunu, "himmet" ve "burs" adı altında  alınan paraların nasıl ve kimler tarafından toplandığını, paraların nerelere  ulaştırıldığını, yapılanma içerisinde kimlere ne görevler verildiğini, kamuda  çalışan memurların tayin ve atama işlerinde neler yapıldığını öğrendiğini  kaydetti. 

"Listeyi Peygamber Efendimiz kontrol edecek"
 
 Malatya'da örgüt adına faaliyet yürütenlerin her pazartesi akşamı  toplandığını ve örgütün eğitim kurumlarından gelen gelirlerle esnaftan toplanan  paraların nereye gönderileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını  aktaran Tanrıverdi, şöyle devam etti:
 
 "Ben ilk kez Turgut Özal Lisesinde yapılan ve içerisinde mütevelli  heyetinin de bulunduğu, yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen himmet  toplantısına katıldım. Toplantıya İstanbul'dan ismini 'Ali Rıza T.' olarak  hatırladığım yaşlı bir sorumlu katılarak konuşma yaptı. Bu konuşmada himmet  listesinde herkesin isminin olmasını, bu listeyi direkt ahirette Peygamber  Efendimizin kontrol edeceğini, o gün geldiğinde listede ismi bulunmayanların  pişman olacaklarını söyleyerek, herkesin katkıda bulunmasını istedi. Duygusal bir  slayt gösteriminden sonra salonun çıkış kapısının bulunduğu yere konulan  masaların üstüne insanların himmet parası bıraktıklarını hatta bazı bayanların  ellerindeki yüzükleri çıkarıp masanın üzerine bıraktıklarını gözlerimle gördüm."
 

YORUMLAR 4
  • osmalı 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten de bu söylemlere inanan malların varlığını aklım almıyor...
    Cevapla
  • Göktürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın insanları din üzerinden sömüren herkes için geçerli
    Cevapla
  • ademoğlunun biri 7 yıl önce Şikayet Et
    O (s.a.v)'nu pis emellerine alet edenleri Allah (c.c) hem bu dünyada kahr-u perişan eder böyle,hem de asıl hayatta-Ahirette!
    Cevapla
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüler, hıristiyanların evangelist gurubuna benziyor. hipnotize olmuş bir şekilde hurafe ve aymasyon laflara köküne kadar inanıp canını, malını, herşeyini vermeye razılar. buna göre muamele etmek lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu