Yenikapı'daki liderlerin fotoğrafının ayrıntıları

Yenikapı'da liderlerin bir arada sohbet ettiği o fotoğrafın ayrıntılarına ulaşıldı. Liderler aralarında ne konuştu?

Yenikapı'daki liderlerin fotoğrafının ayrıntıları
Yenikapı'daki liderlerin fotoğrafının ayrıntıları
GİRİŞ 08.08.2016 16:13 GÜNCELLEME 14.08.2016 13:27
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde çekilen fotoğrafın hikayesi ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sohbet ederken çekilen fotoğraf çok konuşulmuştu. 

Miting öncesi protokol için hazırlanan çadırda çekilden bu fotoğrafta liderler bir araya geldi.

Öncelikle, Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderlere hal hatır sordu ve mitinge katılımlarından dolayı teşekkür etti. Erdoğan, mitinge katılımın yoğunluğuna dikkat çekti.

CHP kaynaklarına göre, Cumhurbaşkanı'nın ardından söz alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, kitlesel katılımın yoğunluğundan dolayı memnuniyetini ifade etti. Kılıçdaroğlu miting alanına nasıl geldiğini anlatırken, "Biz bile miting alanına girerken zorluklar yaşadık" dedi. CHP lideri, Ankara'dan İstanbul'a nasıl geldiğini ve trafik sıkışıklığından söz etti.

Erdoğan, CHP liderinin ardından, MHP lideri Bahçeli'ye nasıl geldiğini sordu. Bahçeli de, kendisinin karayoluyla Ankara'dan İstanbul'a geldiğini ve karayoluyla tekrar Ankara'ya döneceğini söyledi.

YORUMLAR 26
  • Ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    ey kk, chpnin eceli sona geliyor az zamanda
    Cevapla
  • Gökhan ayyildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir chp'li olarak bahçeliyi tebrik ediyorum. Harika bir konuşma yaptı. Ama Kılıçdaroğlu ise çok saçma sapan 12 madde saydı durdu başka bi bk yapmadı. sinir oldum kılıcdara. bidaha ona oy vermicem zaten kılıcdaroğlu çok saçmalıyor.
    Cevapla
  • İbrahim DURMUŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu fotoğraf karesini gören etrafımızı sarmış sırtlanlar sürüsünün içlerini büsbütün korku kapladı. Öyle ki şaşkınlıktan ve korkudan mantıksız ve akıl dışı açıklamalar yapıyorlar.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    özellikle bahçeliyi takdir ettim alicenap davrandı kendisine yakışanı yaptı helal olsun kendisine tavsiyem o danışmanlarını kendisini yönlendirenleri degiştirsin hayır ları kaybettiriyor
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    asıl hayır diyen bahçeli değildi
    Cevapla
  • Darbeye Hayır 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbul Alemin birliğimizi bozmasın inşallah.Bir akp li olarak özellikle bahćeliye sempati duymaya basladim.Kılıcdaroglu pek etkilemedi ama bizi yanliz burakmadigi icin onada tesekkur ediyorum.Biz haziriz reisi baskan yapmaya...e Hadi Bismillah diyelim artik...
    Cevapla
  • FAHRİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Halkın talebi İDAMDAN yana. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım. Belki Barış barışa vesile olur. Bu vesile ile örgütlere çağrıda bulunabilir. Silahlar beton altında gömülmediği takdirde, Geriye dönük İDAM kararı çıkarılacak. Bir kereye mahsus İdam kararı resmi gazeteye yayımladığı takdirde idam kararları infaz edilecek tır. Öcalan idam edilmemesi uğrunda silahlar gömülebileceğini düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!