Times Yenikapı'nın hemen ardından fitneye başladı

İngiliz Times gazetesi, Yenikapı haberini aktarırken, mitingdeki ulusal birlik görüntüsünü baltalamaya çalışarak 'laiklik tehlikede' dedi.

Times Yenikapı'nın hemen ardından fitneye başladı
Times Yenikapı'nın hemen ardından fitneye başladı
GİRİŞ 08.08.2016 22:49 GÜNCELLEME 08.08.2016 23:18
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

ÖMER ÇAMOĞLU - DETAY HABER

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından Türkiye'de yaşananlar dünya medyasını, özellikle Avrupa medyasını şaşkına çevirdi. Yıllardır süren kutuplaştırma ve ayrıştırma çabaları akim kaldı, Türkiye 20 günde kenetlendi ve ulusal birlik sağlandı.

15 Temmuz gecesinden itibaren sadece AK Parti seçmeni değil, toplumun tüm kesimlerinden insanların geceleri meydanlarda demokrasi nöbeti tutması, Türkiye'nin artık yeni bir yola girdiğinin habercisi oldu.

Yenikapı mitingiyle de ulusal birlik ve beraberliğin, Türk bayrakları altında en net görüntüsü verildi. 

İNGİLİZ TIMES: ERDOĞAN KOLLARI SIVADI, LAİKLİK TEHLİKEDE

İngiliz Times gazetesi de, Yenikapı'yı analiz ettiği bir haberinde bu birliğe işaret ederken, satır aralarında laikliğin ve Atatürkçülüğün tehlikede olduğu mesajını vermeye çalıştı.

Gazete, Erdoğan'ın artık Yeni Türkiye'yi başlatmak istediğini, ancak birçok Türk için bu kavramın belirsiz olduğunu savundu.

Times, aynı haberde, 'Yeni Türkiye' anlayışıyla uyuşmayabilecekler arasında korkunun var olduğunu iddia etti ve Stockholm Üniversitesi Türkiye Çalışmaları bölümünden akademisyen Jenny White'ın şu sözlerini aktardı: 'İki ulusal model de (Atatürk'ünki ve Erdoğan'ınki) kendisiyle uyuşmayan toplum kesimlerini baskı altına alıyor. Yeni Türkiye'de bu, mütedeyyin olmayan herkes olabilir."

TIMES SUFLE Mİ VERİYOR?

Gazetenin Yenikapı'daki ulusal birlik görüntüsünü analiz ettiği haberde, aynı anda ihtilaf çıkarılabilecek konuları irdelemesi manidar karşılandı.

Times'ın haberindeki "laiklik, Atatürkçülük" vurguları, Yenikapı ruhunu baltalamak için bundan sonra Türkiye'de hangi sinir uçlarına dokunulması gerektiğine yönelik bir mesaj olarak algılandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 130
  • Şahin Kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne Türkiye'deki Laiklikten! Sen kendi işine bak soytarı!
    Cevapla
  • idam isterim 7 yıl önce Şikayet Et
    1780 model ingiliz kraliçe kafayı sıyırdı japon imparatoruna abayı yakan kraliçeye imparator iyiiceee gömdüğü ANN ingiltere,de soytarı krallık tehlike,de..,
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin FABRİKA AYARLARI TARİHİ 1071 olarak Düzeltilmiştir.İNGİLİZ KEFERELERİNE Duyurulur.Bu İngiliz Keferelerinin Belirlemiş olduğu Fabrika Ayarlarının VİRÜS İÇERDİĞİ görülmüş ve KALDIRILMIŞTIR.
    Cevapla
  • hkn 7 yıl önce Şikayet Et
    haçlı soysuz kefereler Allah'ın laneti üzerinize olsun inşaallah,inşaallah,inşaallah
    Cevapla
  • Göktürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin krallığın tehlike çanları vermeye başladı sen önce kendine bak yakın zamanda krallığın çökecek ey katil İngiliz soysuzu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu