MİT TIR'ları davasında önemli gelişme!

Adana ve Hatay'da MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin soruşturma kapsamında 9 kişi gözaltına alındı ancak bazılarının kaçtığı öğrenildi.

MİT TIR'ları davasında önemli gelişme!
MİT TIR'ları davasında önemli gelişme!
GİRİŞ 09.08.2016 21:09 GÜNCELLEME 09.08.2016 23:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adana ve Hatay'da MİT tırlarının yasa dışı yollarla durdurulmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 34 muvazzaf askerden 9'unun gözaltına alındığı öğrenildi.

Başsavcılık, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) bağlı, 'imam' diye nitelendirilen bazı memurlarla birlikte tırların durdurulması eylemini gerçekleştirdikleri belirlenen 34 asker hakkında, gözaltı kararı aldı.

Gözaltı kararının ardından harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi ve bu operasyonlar kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. 15 şüphelinin FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin daha önce tutuklanan askerlerden olduğu belirlenirken, 9 şüphelinin firar ettiği ve bir şüpheliye ise ulaşılmaya çalışıldığı öğrenildi.

HALA DEVLETİN İÇİNDELER!

MİT tırlarının durdurulması konusunda jandarma görevlilerine talimat verdikleri iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan FETÖ/PDY'ye bağlı, 'imam' diye nitelendirilen bazı memurların, bir süre önce soruşturmadan haberdar edilmeleri sonucu kaçtıkları belirtildi.

YORUMLAR 8
  • ardes 7 yıl önce Şikayet Et
    özel bir ekip kuracak devlet , özel yetkiler verecek , sadece gidecek soruşturmaları takip edecek, bunların cep telefonlarını, mailleri , kimlerle görüştüğünü, özel hayatlarını , sonra bakalım çürük elmalar nerede onları bulup tutuklayıp vatan hainliğinden ceza vermeli, sonra bak bakalım kimse yapabiliyor mu, ağır yaptırımlar gelsin , çok ağır cezalar gelsin
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    imamları soruşturmadan haberdar eden hainlerde teröristtir ve tutuklanıp gerekli cezaya çarptırılmalıdır
    Cevapla
  • DEVLET UYUMA 7 yıl önce Şikayet Et
    Adliye ve ceza infazda birbirleri ile kardeş olan fetöcüler var
    Cevapla
  • Pls 7 yıl önce Şikayet Et
    Halen polisin içindeler. İyi bir ihbar hatti kurun bakin daha kimler kimler çikacaktir.
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Adliyeleri temizlemedikten sonra bunlar hep kaçar, bir tek hakim savcılarmı fetöcü, adliye personellerini neden hala açığa almadılar ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...