Karadeniz’de tehlikeli oyun

FETÖ-PKK işbirliği ile Karadeniz'de planlanan tahrik amaçlı provokasyonlar sürüyor.

Karadeniz’de tehlikeli oyun
Karadeniz’de tehlikeli oyun
GİRİŞ 10.08.2016 07:45 GÜNCELLEME 10.08.2016 07:45
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Bölgede sol örgütlerin eliyle Kürt işçilere karşı el ilanları dağıtılmaya başlandı. Dağıtılan ilanlarda Doğu ve Güneydoğu illerinden tarım işçisi olarak gelen Kürt vatandaşlara tarlalarda iş verilmemesi isteniyor. FETÖ-PKK işbirliği ile Karadeniz'de planlanan tahrik amaçlı provokasyonlar devam ediyor. Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Bayburt gibi Karadeniz illerinde halkı Doğu ve Güneydoğu'dan gelen Kürt kökenli mevsimlik işçilere yönelik kışkırtma faaliyetleri PKK müttefiki sol örgütler eli ile yürütülüyor. İşçi sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde el ilanları dağıtan provokatörler, Karadeniz halkına linç çağrısı yapıyor.


TARLALARI YAKACAKLAR

PKK bileşeni sol terör örgütlerinin Karadeniz'de belirlediği stratejilerden birisi de bölgede bazı tarlaların yakılması ve bunu “Kürtler yaktı" şayiası yayarak tahrik dozunu artırmak olduğu aktarılıyor. Bu kapsamda orman yakmak ve bazı araçların kundaklanması da aynı çerçevede başvurulacak yöntemler arasında. PKK tarafından Kobani ve Afrin kamplarında eğitilen ve Halkların Birleşik Devrim Hareketi paralelinde işbirliğine gidilen Marksist sol gruplara mensup militanların asker polis saldırılarını sıklaştırması da linç sürecini başlatacak provakatif eylemler olarak planlandı.

ASKER VE POLİSLERE SALDIRILARI ARTACAK!

Karadeniz'de Kürtlere dönük hareketlilik olması durumunda PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da önce miting sonrasında tüm resmi kurumları hedef alan saldırıları başlayacak.

KAOS İÇİN HER YOL DENENECEK

Kandil tarafından 15 Temmuz ihaneti sonrası belirlenen temel strateji iç savaş sebebi olacak her gelişmeyi değerlendirme ve tüm Türkiye'de yaşayan Kürtleri sokağa dökerek, kaos ortamı hazırlama yönünde.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 69
  • sakın 7 yıl önce Şikayet Et
    kimse bu tahriklere kapılmasın... biz suriye-ırak olalım istiyorlar.. olmayalım...
    Cevapla
  • 53 r 7 yıl önce Şikayet Et
    Namusuyla ekmek kazanan her kürde kapımız açıktır.O olanları dağıtanlar hakkında yasal işlemler olsun.
    Cevapla
  • Sakarya Karasulu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim fındık işçilerimiz geldi her sene olduğu gibi ve onlarda son yaşananlardan rahatsız, seloyu onlarda sevmiyor.Darbe hareketi gecesi sabaha kadar uyumadik sokaktaydik diyorlar!
    Cevapla
  • Giresun 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki Kuzey Irakta ki ve Suriye de ki Terörist Kürt guruplar iyice kaşınmaya başladı.Osmanlı döneminde Vilayeti Çepni çocukları Topal Osmanın Torunları Giresunlular onlara hadlerini bildirmişti.En ufak hareketlerinde üçüncü gönüllü alayı kurar Suriye ye ineriz.Aklınızı başınıza alın.
    Cevapla
  • Zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemende gaza geldın
    Cevapla
  • SAKARYA 7 yıl önce Şikayet Et
    idam isteriz ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance