Savcının ajandasından çıkan not şoke etti!

Sapanca Cumhuriyet Savcısı Mehmet Eser Yılmaz'ın evindeki aramalarda ele geçirilen ajanda da ilginç bir not bulundu.

GİRİŞ 14.08.2016 06:45 GÜNCELLEME 14.08.2016 15:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

HSYK'nın 11 Ağustos'ta 648 hâkim savcıyı görevden alması ardından, adı geçen savcılarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturmaların Sakarya ayağında ise ilginç detaya ulaşıldı. Gözaltına alınana Sapanca Cumhuriyet Savcısı Mehmet Eser Yılmaz'ın evindeki aramalarda ele geçirilen ajanda da "AKP-Cemaat Gerilimi" başlığı altında çeşitli notlar bulundu. 16 Ocak 2014 tarihli yazıda yer alan notta, "Kimin kazanacağı, sorulacak ilk soru ve ne zaman kazanacağı ise ikinci önemli soru. İlk sorunun cevabı kesinlikle 'cemaat' olacak. Cemaatin AKP'den daha sıkı aynı amaca hizmet eden daha karanlık, tam manasıyla bir 'örgüt' olduğu, cemaatin deneyimli, sabırlı ve planlı olduğu, cemaatin askeri vesayetle ilgili ilk hamlesini Ferhat Sarıkaya ile yaptığı, 4-5 yıl sürecek savaşın belki soğuyacağı ancak bitmeyeceği ama kazanın cemaat olacağı, bu savaşın çok acı bir sonla biteceği, Bence yaşarsa Başbakan, ölürse Bilal'in cezaevine girmesiyle sonuçlanacak" ifadeleri dikkat çekti. Notların delil dosyasında yer alacağı öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 26
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun vatanına ihanet içinde olanlara.Cumhurbaşkanımızı devleti yönetenleri Allah korusun.Hainlere fırsat vermesin.Allah bir daha darbeleri vatanımıza göstermesin.
    Cevapla
  • 58DOĞAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ALLAH ımız var.Kazanan er yad a geç müslümaların rsimizin olacak
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    diplomalı teröristler haksızlıkla çıkmış oldugunuz işgal ettiğiniz o makamlardan armut gibi tek tek düşeceksiniz yok olacaksınız bu devlet türk milletinin mandacı burogratların degil
    Cevapla
  • Metin Tetik 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın nasıl hesap sorduğunu gören bilen yok. Ancak Hakan Şükür ile babasının Dünyada nasıl hesap verdiği ve çaldıklarına el konulduğu görülüyor. Başkaları varsa onlar da göreceklerdir.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyada unlu is adami mimarlik subesinde calisirken paralar calmis.merak ediyorum onun varina el koyulacakmi?vergi kacakciligi ve sahte kira kontratlari yapiyor.yikim karari olan dukanini satmgda eli vardir.nereye sikayet ediyorsansa onunu aliyor.bu imansiz vicdansiz mehluku durdurmak ve ceza vermek zamani gelmedimi?
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek kazanan Allah C.C dır. Şunu da bilin ki o Reis Milletine bunların kökünü kurutun dese idi bugün beşikte olanınız bile yoktu. Yani sizi ortalığa salan deli ile düşman olduğunuz Yiğit in farkını görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti