PYD Münbiç’i aldı Demirtaş halayla kutladı

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, PYD’nin Münbiç’i almasının ardından Twitter hesabından ‘O zaman dans’ diyerek halay videosu paylaştı.

PYD Münbiç’i aldı Demirtaş halayla kutladı
PYD Münbiç’i aldı Demirtaş halayla kutladı
GİRİŞ 14.08.2016 08:17 GÜNCELLEME 14.08.2016 08:17
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

PKK’nın katliamlarına ses çıkarmayan HDP’nin eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, Halep’in Münbiç ilçesinin terör örgütü DAEŞ’in elinden bir başka terör örgütü PYD’nin eline geçmesini ‘halay’ ile kutladı.

Sosyal medya hesabından Anadolu Ajansı’nın ‘PYD Fırat’ın batısındaki Münbiç’i ele geçirdi’ haberine ‘Doğru mu?’ şeklinde cevap veren Demirtaş, bir sonraki tivitinde ‘“Hay Allah doğruymuş! O zaman dans” diyerek halay videosu paylaştı.

Öte yandan terör örgütü PYD’nin Münbiç’i ele geçirdikten sonra bölgedeki Araplara propaganda için çarşaf yaktırıp sakal kestirmesi dikkat çekti. İnsan hakları ihlali konusunda sicili oldukça kabarık olan ve uluslararası örgütlerden sürekli uyarı alan PYD, paylaştığı ‘çarşaf yakan kadın, sakal kesen erkek’ fotoğraflarıyla ‘özgürlük getirdik’ algısı yaratmaya çalıştı.

YORUMLAR 71
  • Turkuaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara bu firsati vermek hatali.mumbicte sivil kalmdiysa buraya hali bombardimani yapilmali.caydiricilik budur.cizgiler artik bitmeli.sinirden teror gecisini onlemek icin firatin dogusuda vurulmali.
    Cevapla
  • Kocasolak 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd ve ab bunca koca koca devletlere acı üstüne acı çektirirken ey kürt gardaşım sana devlet kurduracak ve rahat bırakacak he mi ? Vallahi bunlar bizi rahat bırakmaz Allah aşkına düşünelim. Bizim birbirimizi korumaktan başka çaremiz yok. Gavuru dinlemesek dediğini yapmasak sadece Allah ve resulunu dinlesek gül gibi yaşar gideriz ahirete, nasıl olsa hepimiz oraya gidiyoruz.
    Cevapla
  • Vénus Hottentote 7 yıl önce Şikayet Et
    Temmuz 2016 basinda Bahoz Erdal'i havaya uçuran ABD Pensilvanya merkezli FETÖ karargahi Kandil yapilanmasi oldugu yüksek ihtimaldir ! Bahoz Erdal 3 yil evvel Baris sürecine denk, bir gazeteye verdigi demeçte Türklerin ve Kürtlerin en büyük düsmani FETÖ'dür ifadesi ilgi çekiciydi ! Kandil FETÖ kontrolüne geçtigine dahir kanit nitelikli begandir. Artik Türkler ve Kürtler Bölgede oynanan oyunu gördü ve sonlandirma karari almistir ! sen ve partin HDP hala nifak ve Fitne togumu pesindesin, amacin nedir Demirtas ?
    Cevapla
  • deli 7 yıl önce Şikayet Et
    sen kime hizmet ediyorsun bu ülkede yiyip masunlara çalışıyorsun sikisa dağa çık göreyim o be mecliste deve kuşu etini ye doğuyu bül kürteler dağa çıkar ölsünler meyda sana kalsın dans et arkasından ermeniler gilsin zatan ermeni yasası almanyada kabul edilincede dans ettin bu ülkede ne işiş var git ermenistana kürtlerin yüz karası sende hiç utanma yokmu ya bak meclistesin daha ne hakkı istiyorsun tek amacınız kürtler ölsün kürtler gerçekler görseler hiç kimse dağa çıkmaz diş göçlerni piyonları olmazlar
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu hainlere ceza vermezse yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor