FETÖ'nün saldırı girişimi geçen hafta püskürtüldü

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında MİT’in sunumunda ilginç bilgiler paylaşıldığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün saldırı girişimi geçen hafta püskürtüldü
FETÖ'nün saldırı girişimi geçen hafta püskürtüldü
GİRİŞ 17.08.2016 10:29 GÜNCELLEME 17.08.2016 10:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın da katıldığı toplantıda, FETÖ’ye yönelik yeni bilgiler paylaşıldı. Verilen bilgiye göre, FETÖ mensuplarının hükümet üyelerine karşı suikast olasılığı halen sürüyor, önlemler devam edecek. Siber saldırı konusunda bir girişim, geçen hafta püskürtüldü. Güneydoğu Bölgesinde terörle mücadelede görevli komutanların zaafiyetiyle ilgili çarpıcı örnekler paylaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında, FETÖ ile mücadelede gelinen nokta ve elde edilen bilgilere ilişkin brinfig alındı. MİT başta olmak üzere ilgini bürokratların verdiği brifinglerde ilginç bilgiler paylaşıldı. 15 Temmuz darbe girişiminden önce Güneydoğu Bölgesinde görev yapan komutanların, verilen emirler ve paylaşılan istihbaratların gereğini yapmadığına ilişkin örnekler anlatıldı. Bu durum, FETÖ-PKK işbirliğinin önemli kanıtlarından biri olarak yorumlandı.

SUİKAST VE SİBER SALDIRI

Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bu gruptan gelen tehditlerin henüz ortadan kalkmadığı, önlemlerin devam edeceği bilgisi de paylaşıldı. MİT MüsteşarıHakan Fidan’ın, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere hükümet üyeleri, bazı siyasetçiler ve gazetecilere yönelik suikast istihbaratının bulunduğunu, önlemlerin devam edeceğini anlattığı öğrenildi. Devletin bazı kurumlarına siber saldırı tehditinin bulunduğu, bir girişimin de geçen hafta püskürtüldüğü anlatıldı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Faruk Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Görevini yapmayan askerler için (15 Temmuz öncesi) ne yapılıp ne yapılmadığı çok önemli. Eğer MİT görevini yapmayan komutanlarla ilgili bilgileri hükümete bildirmediyse vay başımıza gelenlere. Yok eğer MİT bildirdi de hükümet ve diğer yetkililer birşey yapmadıysa o zaman başımıza gelenlere üzülmeyelim. '' Başınıza gelenler kendi elleriniz ile işledikleriniz yüzündendir.Biz yine de çoğunu affediyoruz '' diyor Cenab-ı Allah(C.C.)
    Cevapla
  • snx 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainleri müslümanın kanına nasıl girdiniz nasıl ortak oldunuz vay halinize sizin
    Cevapla
  • Anadolu 7 yıl önce Şikayet Et
    vatanı,milleti,ümmetin birlik ve beraberliği için gayret sarfeden lider ve yöneticilerimizin tümü her zaman işgalcilerin hedefindedir;her ülkeye nasip olmayan değerli yöneticilerimizin tümüne risk olsun olmasın korumada kalıcı tedbirler alınmalı;bela,musibet ve sıkıntıların nerede ve ne zaman çıkacağı belli değil;fitne için şeytanlar hiç bir zaman boş durmaz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor