Başbakan Yıldırım'dan bedelli askerlik açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, TRT canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.

Başbakan Yıldırım'dan bedelli askerlik açıklaması
Başbakan Yıldırım'dan bedelli askerlik açıklaması
GİRİŞ 18.08.2016 00:43 GÜNCELLEME 18.08.2016 01:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım TRT canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım bedelli askerlik ile yöneltilen soruya "Bedelli askerlik şu anda gündemimizde yok" dedi.

YORUMLAR 16
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse sebebini bilmeden askerlik görevini yerine getirememiş bedelli bekleyen vatandaşları suçlamasın vatan bizim de vatanımız emin olun en az sizin kadar canımız pahasına seviyoruz ancak çeşitli sebeplerden ötürü bu kutsal görevi yerine getiremedik. yaşımız 30 a dayandı devletimizin bizlere bir kolaylık yapmasını bekliyoruz. herkesimin sevindirildiği bu dönemde birde bedelli askerlik çıkarsa bizleri mutlu etmiş olursunuz.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca vatana hizmet diye kandırmayın milleti askerliğimi yapmış biri olarak söylüyorum orada vatana hizmet fln yoktu sadece boşa giden 6 ayım vardı.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar herkes için aynı olmayabilir ama askere gidenlerin çoğu vatanı korumuyor.. orada sadece angarya işlerde yapıyor ben askerliğimi yaptım ve çok zor geçti. o nedenle ben yaptım herkes yaptı havasını bırakmamız gerekir o nedenle Bedelli askerlik zor durumda olan vatandaşlarımıza ilaç gibi olacaktır. saygılar
    Cevapla
  • Eyüp 7 yıl önce Şikayet Et
    bedelliyi beklemek askere gitmemek korkaklık değildir.sizden fazla vatanım için canımı veririm.evliyim ve işim var.nasıl gideyim? insanların durumlarını hayat şartlarını göz önünde alarak yorum yapın.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    evlenebilirdim hatta iyi bir işimde olabilirdi ama ben bunların yerine canımı ortaya koyarak vatan görevimi yapmaya gittim sen nerdeydin o vakit
    Cevapla
  • Batu 7 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu Kişiyi Sevindiricek Müjdeler Verildi..Herkesin Beklediği Sıkıntı Çektiği Durumlar Var..Binlerce Genç Askerlik Konusunda Sıkıntı İçersinde,Bu Haberi Bekliyor..Bu Konudada Bir Müjde Verin Zor Durumda Olan Gençlerin Yüzleri Gülsün Artık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı