MİT görevlileri yakaladı!

Antalya'da etekli ve başörtülü bir erkek şahıs, emniyeti harekete geçirirken, MİT görevlileri tarafından yakalandı.

MİT görevlileri yakaladı!
MİT görevlileri yakaladı!
GİRİŞ 19.08.2016 02:39 GÜNCELLEME 19.08.2016 02:41
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Antalya'da  etekli ve başörtülü bir erkek şahıs, emniyeti harekete geçirirken, Mit Bölge Daire Başkanlığı önünde MİT görevlileri tarafından yakalandı.

Olay 01.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Turizm yolu üzerinde bulunan Mit Bölge Daire Başkanlığı önünde gerçekleşti. İstanbul'dan uçak ile Antalya'ya gelen 42 yaşındaki Y. Şen havalimanından çıktıktan sonra etek ve eşarp takarak cadde üzerinde elinde poşet ile yürümeye başladı. Şahsı şüpheli gören yoldan geçenler, durumu polise bildirdi. Çok sayıda polis ekibi ihbar üzerine şahsı yakalamak için harekete geçti. 

"ARA SIRA ETEK GİYERİM"

Şüpheli şahıs Mit Bölge Daire Başkanlığı önüne kadar gelince, MİT görevlileri tarafından kıskıvrak yakalandı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsa neden etek giydiği sordu.

Sorulan soruya A.Ş, “Ara sıra ben etek giyerim diyerek cevap verdi. Polis tarafından yapılan GBT yoklaması sonrasında herhangi bir suç kaydına rastlanmayan A.Ş, bir süre gözetim altında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR 30
  • Ateş 7 yıl önce Şikayet Et
    Mit in kapisitesi bu kadar zaten. Etek ile gezen deliyi bulabilirler ama son 1 haftada olan patlamalar ile ilgili istihbarat sıfır. Bizim mahalle parkinda da bir deli var. Düşük bel giyer parkta yatar. Mit ilgilenirmi acaba. Sokakta kalan insan ne bulursa onu yer ne bulursa onu giyer. Mit komedi allahima komed kabiliyetsiz yetersiz bir istihbarat servisi. Ülkede darbe oluyor Başkomutana eniştesi bilgi veriyor. Allahıma kitabıma acinacak haldeyiz bu konuda rezillik acizlik.
    Cevapla
  • Vay 7 yıl önce Şikayet Et
    Vay be büyük operasyon
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yoklama çekiyorlar akılları sıra
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bunun gibi giyinen birini istanbul güneşlide ihbar etmiştim polise başı örtülüydü kot pantolon deri ceket gözlük vardı ben vatandaşlık görevimi yaptım sonuç noldu bilemem artık
    Cevapla
  • Vehbi 7 yıl önce Şikayet Et
    niye arasıra giyiyon hepten giy oldu bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi