Hakkari ve Şırnak ilçe olmuyor

Hakkari ve Şırnak'ın ilçe olmasına ilişkin tasarıdaki maddeler geri çekildi.

GİRİŞ 19.08.2016 05:15 GÜNCELLEME 19.08.2016 11:51
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Hakkari ve Şırnak'ın il statüsünden çıkarılması ile terör suçu nedeniyle görevden uzaklaştırılan belediye başkanı, başkanvekili ve meclis üyelerinin yerine İçişleri Bakanı ve vali tarafından görevlendirme yapılmasına ilişkin düzenlemeler, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen Torba Kanun tasarı metninden çıkarıldı.

YORUMLAR 60
  • alp arslan 7 yıl önce Şikayet Et
    akp pkkyı resmen destekliyor elinde ohal kararı var uygula ama böyle bir dertleri yok çünki pkk akp yi hedef almıyor devleti hedef alıyor sehit olanda gariban çocuğu oh ne ala hırsıza gaspçıya polis şehit edenede af getirildi
    Cevapla
  • sancar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl ohal anlayamadım,pkk ya ve yandaşlarına uygulanamıyor..
    Cevapla
  • Vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu TC yi tanımıyorlardı ilçe olsaydı boylarının ölçüsü alınmış olurdu. Birde PKK ile mücadelede FETÖ gibi kamu kurumundaki militanların görevden alınması ve mal varlıklarına el konulması ile yeşil kartlı olanların kartlarının iptal edilmesiyle bu terör de biter. bu yönde niçin adım atılmıyor belediyelere niçin kayyum atanmıyor. anlamış değilim. çatışmada yaralanan militan hastaneden % 40 rapor alıyor birde devletten maaş bağlanıyor. böyle devam ederse bu terör asla bitmez. Çünü rant kapısı olmuş. acil bu yönde adım atılması lazım..
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizleri Mhp ye oy vermeye zorluyorsunuz,açık açık uyarıyorum,Erdoğan sevdalısı birisi olarak söylüyorum,bizlerin en büyük sorunu ve sizdeki en büyük açık bu sorundur,çözün,çözemiyorsanız çözebilecek Partilere yöneliriz
    Cevapla
  • aknc 7 yıl önce Şikayet Et
    Dileğimiz geri çekilen bu iki tasarının şartlar uygun hale geldiğinde tekrar gündeme gelmesidir. Yoksa şahsen terörle mücadelede geri adım olduğunu düşünürüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
IMF'den Türkiye açıklaması