Geceye damga vuran görüntü

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’yi davet ettiği Yenikapı mitingi ile oluşan “Yenikapı ruhu” önceki gece Meclis’te yaşandı

Geceye damga vuran görüntü
Geceye damga vuran görüntü
GİRİŞ 20.08.2016 09:19 GÜNCELLEME 20.08.2016 09:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meclis'te görüşülmekte olan 411 sayılı yasa tasarısına eklenecek bir yeni madde için CHP ve MHP'li Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri, Genel Kurul Salonu'ndaki komisyon sıralarına oturmaya ve AK Partili üyelerle birlikte oy kullanmaya davet edildi.

Birkaç dönemdir görüşülmekte olan yasa tasarılarına yeni bir madde eklenmesi sırasında davet edilmelerine rağmen CHP ve MHP'li komisyon üyeleri katılmamış, AK Partili üyelerin çoğunluğu ile oylamalar yapılmıştı. Bu kez CHP ve MHP'li komisyon üyeleri, bu davete olumlu yanıt verdi ve AK Partili üyelerle birlikte 16. maddeyi onaylayarak hayata geçirdi. Milliyet'te yer alan habere göre eklenen madde ile İstanbul Kent Üniversitesi kurulması kabul edildi.

GECENİN GÖRÜNTÜSÜ

Geceye damgasını vuran asıl görüntü ise Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, AK Parti AdanaMilletvekili Mehmet Şükrü Erdinç ile AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun ayağa kalkarak, MHP'li Mustafa Kalaycı'yı oturacağı koltuğu da göstererek davet etmeleriydi. Bu davet karşısında Kalaycı, sırasından kalkarak komisyon sırasına geçti. Olayı izleyen milletvekilleri, “Yenikapı ruhu Meclis'te” şeklinde seslendirdi.

YORUMLAR 12
  • sadik 7 yıl önce Şikayet Et
    Tek yumruk oldugumuz müddetce dünya üzerimize gelse kimse bize birsey yapmaya cesart edemez.
    Cevapla
  • Zahid 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir görüntü. İşte böyle olalım. Memleket ve toplum menfaatleri için her zaman birlik olalım Ayrılıkları,farklılıkları bir kenara bırakıp bir olalım, diri olalım, güçlü olalım.
    Cevapla
  • kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ VE MHP Bu millet sizden çok şey bekliyor..öncelikle şu terör illetini güzel yurdumuzun gündeminden silin atın artık..size bu millet güveniyor.
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş görüntüyle olmaz zorla bu kadar olur
    Cevapla
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    şu telle konuşanların kendi iradesi yok heralde birbirlerine danışıyorlar gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası