Gaziantep'te HDP provokasyonu

Gaziantep'te terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenlerin cenazelerinde PKK yandaşları polise saldırdı.

GİRİŞ 21.08.2016 17:36 GÜNCELLEME 21.08.2016 17:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düğündeki terör saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 37'sinin cenazesi Yeşil Kent Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HDP'LİLER PROVOKASYON YAPTI

HDP'nin, saldırı sonrası Gaziantep'e giden kadın milletvekilleri, yanlarına aldıkları PKK yandaşlarıyla birlikte "Biji Apo" sloganları atarak polise saldırmaya çalıştı.

YORUMLAR 26
  • SAKİNE 7 yıl önce Şikayet Et
    Memleketiminde artık barış huzur görmek isterimm...❤
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    İcraat degil gelmiş geçmiş en basiretsiz yönetimi var. halka dokunana sessiz, kendilerine dokunanlara şahin kesiliyor. terörle ilgili ohal yokmu ohalde neden bunlar halen mecliste sokaklarda meydanlarda.Biz oy veren insanlara bir açıklama yapmalarıni bekleriz ve herkesinde sorması gerekmektedir.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun devletimize görün bunları ulan görünnnnn, iç savaş çıkarsa bu sizin teröre karşı gevşek tutumunuz bunu bilin artık tepemizin tası attı bugün şehit verirsin yarın şehit verirsin en sonunda birisi gider bunları gebertir o zaman da onu yargılayacak neden bulamassın yeter artık
    Cevapla
  • Urfa 7 yıl önce Şikayet Et
    Beli zaten Hdp amacı taziye deyil ortalık karıştırmak umarım halkta bu şeytanilere bılaşmaz
    Cevapla
  • halkin gozu acildi 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten boyle yapmak icin bonba batlatiyorlar kime gosteri yapiyorlar bu isleri onlardan iyi bilenmi var karanik yuzluler ne olduklari belli olmayan hdp millet vekilleri simside maduru oynuyorlar onlar icin canlar gitmis hic onemli deyil istedikleri sey kavos ortamina cevirmek hedeflerine ulasmak ama basaramiyacaklar onlarin bu karankik yuzleruni kurt halkida gordu cok sukur insallah onlara bundan sonra hak etikleri cezayi halk verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız