'Mersin'de patlama' haberlerine açıklama geldi

Mersin Emniyet Müdür Baştuğ, "Mersin'de patlama" şeklinde bazı internet sitelerinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

 'Mersin'de patlama' haberlerine açıklama geldi
'Mersin'de patlama' haberlerine açıklama geldi
GİRİŞ 21.08.2016 23:54 GÜNCELLEME 21.08.2016 23:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin Emniyet Müdür Rahmi Baştuğ, "Mersin'de patlama" şeklinde bazı internet sitelerinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirerek, "2006 yılında olan bir olay, bazı internet siteleri tarafından yeni olmuş gibi paylaşılıyor." dedi.

Baştuğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları tarafından "Mersin Devlet Hastanesi önünde patlama olduğuna" dair yanlış haberlerin paylaşıldığını ifade etti.

Algı ve panik oluşturma amaçlı bu haberlerin gerçeği yansıtmadığının altını çizen Baştuğ, "2006 yılında olan bir olay, bazı internet siteleri tarafından yeni olmuş gibi paylaşılıyor. Mersin'de şu an herhangi bir olumsuzluk söz konusu olmayıp, haber gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • ismail hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet yetkililerine: bu bombalı araçlar karayolunu kullanıyor değilmi? emniyet müdürlerine burada çağrıda bulunuyorum yol kontrolleri tam yapılmıyor. HGS OGS vs. gibi bomba tarayan x-ray cihazı konulsun her yere mobese takılsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı