KPSS soruşturmasında 7500 kişiye yurt dışı yasağı

2010 yılı KPSS'deki usulsüzlük soruşturması kapsamında 7 bin 500 kişiye yurt dışı çıkış yasağı getirildi.

KPSS soruşturmasında 7500 kişiye yurt dışı yasağı
KPSS soruşturmasında 7500 kişiye yurt dışı yasağı
GİRİŞ 23.08.2016 15:32 GÜNCELLEME 23.08.2016 16:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, OHAL kapsamında çıkarılan ilk Kanun Hükmündeki Kararnamenin 5. maddesi gereğince 2010 yılı KPSS'deki usulsüzlük soruşturması gerekçe gösterilerek 7 bin 500 kişiye yurt dışı yasağı getirildi. 

Yurt dışı yasağı getirilenler arasında hakim, savcı, avukat ve bazı kurumların genel müdür, genel müdür yardımcısı ve daire başkanlarının olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • kandırmaca mı? 7 yıl önce Şikayet Et
    TÜBİTAK ve KALKINMA AJANSLARI FETÖ mensuplarınca dolu. neden buralardan ses duymuyoruz. özellikle TÜBİTAK resmen kapatılsa yeniden kurulsa yeridir.
    Cevapla
  • muaz 7 yıl önce Şikayet Et
    2014 yılında yapılan milli eğitim bakanlığı şube müdürlüğü sözlü sınavlarına da bakılsın 5000 kişi sınava girdi 1709 kişi alındı ama çoğu listeler ve kurulların paralel tarafından yönetildiği iddiaları var meb şube müdürlerine iyi bakılsın fetö buralara da sızdı
    Cevapla
  • TEKNIK 7 yıl önce Şikayet Et
    devlete bu tur haksızlık yapanların 1)devlet kurumlarından atılmalı 2)bugune kadar aldıkları paraları vade farkıyla ıade etmelı 3)nufus kağıdına yaptıgı şuçla ılgılı şer duşulmelı 4)bunları çalıştıran ozel sektor ıle devlet alış-veriş yapmamalı 4)çocukluktan berı devlete olan masfaflarını(eğitım vs) gorduklerı masrafları delete odemelı.5)çocukları ıçın ılerkı gorevlerı ıyı takıp edılmelı.6)devlet kurumlarına yaklaşmasına izin verilmeli BU MILLET TARIHTE NE BEDEL ODEDIYSE TEK SEBEBİ İÇİMİZDEKI HAİNLERDIR. DIŞARDAKI DUŞMAN BIZE VIZ GELIR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak