Hüseyin Gülerce'ye şok! Kızı FETÖ'den tutuklandı!

Ankara'da Hüseyin Gülerce'nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız'ın da olduğu 5 kişi FETÖ'den tutuklandı

Hüseyin Gülerce'ye şok! Kızı FETÖ'den tutuklandı!
Hüseyin Gülerce'ye şok! Kızı FETÖ'den tutuklandı!
GİRİŞ 24.08.2016 20:23 GÜNCELLEME 24.08.2016 20:26
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen, aralarında Turgut Özal Üniversitesi öğretim görevlilerinin de yer aldığı 11 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye götürülen öğretim görevlileri, doktor ve memurlardan oluşan 11 kişi, soruşturmayı yürüten savcılara ifade verdi.

Şüphelilerden 2'si savcılık sorgusunun ardından, 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 şüpheli ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan, aralarında Gülerce'nin öğretim görevlisi kızı Elif Yıldız'ın da olduğu 5 zanlı ise tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 40
  • aldanmayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adamların hiç birisine güvenmiyorum.Ne Hüseyin GÜLERCE.ne Latif ERDOĞAN. ne Ahmet KELEŞ ne de Nurettin VEREN.Bunlar kasıtlı olarak ekranlara çıkıp hedef saptırma amaçlı dezenformasyon yapıyorlar.Bence bunlarında içeri alınması gerekiyor.
    Cevapla
  • metin tayan 7 yıl önce Şikayet Et
    deliller ortaya konmalı eğer deliller yetersiz ise bilin ki o haim savcılar kesin kripto fetö cü
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Son derece mantikli bir yorum. Kizini inceledikleri gibi ayni sekilde bu iste yer alan savcilarida bir gozden gecirmek lazim.
    Cevapla
  • iha 7 yıl önce Şikayet Et
    kızını dövmeyen dizini döver..kızını bi döndürseydin millete bunların münafıklıklarını anlatana kadar.gerçi adamın hakkınıda yememek lazım anlattıklarıyla fetullahın ne mal olduğunu çok kimseye gösterdi
    Cevapla
  • Analizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin Gülerceye sahip çıkmak gerekir. Gezi olayları dahil her zaman Fetö yu eleştirdi. Zamanda yazarken bile eleştirdi. Fetö fayı patlamadan patlayacağının öngörüsünü yapmıştır. Ha MİT teknik takip yapmış bir takım gizli şeylerini bulmuş birşey diyemeyiz. Kızına oğluna nispetle insanlar hedef alınmamalıdır.
    Cevapla
  • muaz 7 yıl önce Şikayet Et
    tehlikeli adam bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?