Erdoğan ABD'li gazeteciyi uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DAEŞ'e 'İslam Devleti' diyen ABD'li gazeteciyi uyardı.

GİRİŞ 24.08.2016 22:05 GÜNCELLEME 25.08.2016 15:45
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Biden ile yaptığı görüşme sonrası soruları yanıtlarken, DAEŞ için "İslam Devleti" ifadesini kullanan kadın gazeteciyi uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın açıklaması yaparken, soru-cevap kısmında ABD'li bir gazetecinin terör örgütü DAEŞ için "İslam Devleti ifadesini kullanan ABD'li gazeteciyi uyardı. Erdoğan, "İslam Devleti'nden terör çıkmaz, DAEŞ teröristtir" dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Erdoğan, Joe Biden'a soru soran gazeteciye, "Burada hanımefendi bir sürç-ü lisan etti. Onu belirtmek istiyorum. İslam Devleti dediğiniz zaman, oradan terör çıkmaz. Terör örgütü DAEŞ'tir, İslam Devleti değil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 110
  • Vatanım 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle heybetli bir reis daha görmedi bu gözlerim...gururlanıyorum övünüyorum ....Rabbim her zaman doğru yolda yardımcısı olsun...
    Cevapla
  • selma 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ömrüm kaldiysa Allah Cumhurbaşkanımız a versin dedim diye beni linç edeceklerdi nerdeyse bir ortamda . Çünkü ülkemin bu lidere ihtiyacı var.Ben olmazsam cocuklarim yaşar ama devletimiz olmazsa hiçbirimiz yasayamayiz.Allahim onu uzun süre başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    islam devletinden terör çıkmaz.... bu sözü bir yere yazın...!! cumhurbaşkanımız bu hareketiyle göğüsümü kabartmış ve mutlu etmştir beni
    Cevapla
  • Türkan d. 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ya..Şenin gibi bir komutanımız olduğu için elhamdulillah sendeki hitap konuşma şekli kimsede yok bu da imam hatipli olduğunun güzel bir göstergelerinden biridir
    Cevapla
  • amedli kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    biz diyarbakırlı kürtler reisin yanındayız..abd er geç yıkılacak..avrupa birliği er geç yıkılacak..oralarda islam bayrağı dalgalanacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler