Tank Taburu mehter marşı ile çıktı

Cerablus'u DAEŞ'ten kurtarmak için harekete geçen Mekanize Piyade Tank Taburu, ilk çıkışını mehter marşı ile gerçekleştirdi.

GİRİŞ 25.08.2016 09:37 GÜNCELLEME 25.08.2016 10:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Türkiye dün tarihinin en önemli operasyonlarından birini gerçekleştirildi. Gece saatlerinde başlayan bombardımanın ardından tanklar Cerablus'u DAEŞ'ten kurtarmak için sınır ötesine geçti. 

Türkiye sınırındaki terör unsurlarını temizlemek adına başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonunda DAEŞ Cerablus'tan çıkartılırken terör örgütü YPG Fırat'ın batısına gönderildi.

MEHTER MARŞIYLA UĞURLANDI

Operasyonun en kilit aşaması olan sınırdan tankların girerek temizlik yapması öncesi Mekanize Piyade Tank Taburunun ilk çıkışını gerçekleştirirken arka planda Mehter Marşı'nın çalması dikkat çekti. Tabur sınır ötesine geçerken alkışlarla uğurlandı.

YORUMLAR 15
  • yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahü Ekber Allahü Ekber her daim ordumuz muzaffer inşallah
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizinle gurur duyuyoruz asil Türk ordusu. Allah devletimize,milletimize,ordumuza güç kuvvet versin.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 7 yıl önce Şikayet Et
    maaşALLAH
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Gözlerim yaşardı arkadaş ne güzel bir milletiz, ne güzel bir ülkeyiz ne güzel askerimiz var Rabbim ülkemizi, birliğimiz ve beraberliğimize gölge düşürenlere fırsat vermesin. Ezanları susturmaya çalışanlara, Bayrağımızı indirmeye çalışanlara fırsat vermesin ve içimizde ki hainleri kahru perişan eylesin
    Cevapla
  • kahyaoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi orda olmak isterdim. ALLAH yar ve yardımcınız olsun yiğitler. Tüm dualar sizinle.Şimdi Muhalalefet der Onuncu yıl marşı yok muydu dediğini duyar gibi oluyorum.OSMANLI GELİYOR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?