Kılıçdaroğlu açıkladı: Bir asker şehit!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'deki saldırı sonrası açıklama yaptı.

GİRİŞ 25.08.2016 15:16 GÜNCELLEME 25.08.2016 15:54
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyu Artvin’in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açıldı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanının verdiği bilgiye göre konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu güvenlik gerekçesiyle bir süre aracında bekletildi, ardından çatışma bölgesinden çıkarıldı. Kılıçdaroğlu programını iptal etti, Şavşat'a geri döndü.

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Artvin'deki çatışma sonrası canlı yayına bağlanarak konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Biz yola çıktığımızda yolda bir çatışma olduğuna dair herhangi bir uyarı yapılmadı. Sanırım biz geçerken başladı. Araçtan çıkarılmadığımız için tam olarak anlayamadık. Çatışmanın kiminle yaşandığına dair bir bilgi vermediler. Benim açımdan sorun yok. Güvenlik güçleri çatışma bölgesinden beni çıkardılar. Karayolları binasındayım güvenlik önlemleri alındı. Bizim açımızdan kaygı yok, güvenlik güçleri açısından da olumsuz bir şey olmaz endişemiz bu” dedi.

1 ŞEHİDİMİZ VAR

Daha sonra A Haber'e canlı olarak bağlanan Kılıçdaroğlu, "Programımızı iptal etmedik. Belediye binamız yeni yapıldı, açılışına gideceğiz. Sayın İçişleri Bakanımız aradı, Jandarma helikopter gönderecek, programımıza devam edeceğiz. Bir terör eylemiyle karşı karşıya kalındı. Keşke ülkemizde terör olmasa. Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun. Bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Araçta uzun süre bekledik. Bu tür olaylarda geri adım atmamız söz konusu olamaz. Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştüm, teşekkür ettim." dedi.

YORUMLAR 63
  • ziya 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesine ve milli iradeye sahip çıkan kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. Allah rızası için birlik olalım tüm oyunları bozalım. Çünkü haçlılar ve siyonistler bize it gibi saldırıyorlar. Güçlenip büyümemizi istemiyorlar.
    Cevapla
  • gün 7 yıl önce Şikayet Et
    tüm terör sevicileri idam edilsin yoksa bitmez bu musibet
    Cevapla
  • suphi 7 yıl önce Şikayet Et
    aman sana bir şey olmasın sayın kılıçdaroğlu ülkenin sana ihtiyacı var aksi halde yatırımlar birikimler ve dev projeler yarım kalır aynı zamanda laiklikte zarar görür
    Cevapla
  • E.Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , Başbakanımız ve Ak Parti genel başkanı Binali Yıldırım'a, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'ye ve milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan tüm siyasi parti başkanlarına ve seçmenlerine çok teşekkürler. Tüm Türkiye olarak birlik olursak dahili ve harici düşmanlarımızı alt edebilir ve tüm farklılıklarımıza ve görüş ayrılıklarımıza rağmen hep birlikte bir arada yaşabileceğimizi hem kendimize hem de tüm dünyaya göstermiş oluruz. Bırakalım sığ çekişmeleri ve birlik olalım. Hangi parti veya görüşte olursak olalım, büyük dünya okyanusunda aynı gemide olduğumuzu unutmayalım.
    Cevapla
  • fetih 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi kk. desene hdp ile sallamıştık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!