Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

GİRİŞ 25.08.2016 17:50 GÜNCELLEME 25.08.2016 19:07
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP konvoyunun çatışmaya maruz kaldığı haberinin ardından Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, yaşananlarla ilgili olarak bizzat kendisinden bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP konvoyunun Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında yaşanan çatışmayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Artvin Valisiyle birer telefon görüşmesi de yaptığı kaydedildi.

YORUMLAR 33
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu gerçekleri gördüğü sürece Erdoğan Ve binalı yıldırım gibi Halkın korumasında olacak..Biz Türkiye için vatan için çalışanlara.. ölürüz.
    Cevapla
  • dayı23 7 yıl önce Şikayet Et
    olan ordaki ere oldu ALLAH rahmet eylesin.bu işin içinde bi iş var.bunlar kılıçdaroğlunu öldürmek istesydi öldürürdü bence.yola bomba döşeyebilirlerdi ve kılıçdaroğlu geçerken patlatabilirlerdi.bu işin içinde başka bişey var ama nedir çözemedim.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu kendisine Artvine gitme fikrini kim vermiş onu iyi araştırmalı.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    yanındaki vekil seyit torun eli ağzında bağıra bağıra telefonla konuşuyo kalk ordan git başka yerde konuş cumhurbaşkanı ile görüşüyo lideriniz.ille kadrajda kalıp piyasa yapacakya
    Cevapla
  • emiremmi 7 yıl önce Şikayet Et
    hem ağzı kapalı hem bağıra bağıra konuşuyor birde
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    davranışı takdir edilecek türden. böyle olursak bizi kimse yıkamaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler