Kırgızistan FETÖ'cü Özcan'ı vatandaşlığa aldı

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan FETÖ'cü Mustafa Özcan'ın Kırgızistan vatandaşlığına geçtiği öğrenildi.

Kırgızistan FETÖ'cü Özcan'ı vatandaşlığa aldı
Kırgızistan FETÖ'cü Özcan'ı vatandaşlığa aldı
GİRİŞ 26.08.2016 14:20 GÜNCELLEME 26.08.2016 14:20
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Türkiye, sadece yurt içinde değil tüm dünyada FETÖ ile mücadele ediyor. Türkiye'nin girişimleriyle teröristbaşı Gülen'in ABD'den sınırdışı edilmesi ya da Türkiye'ye teslim edilmesi yeniden gündeme geldi. Fetullah Gülen'in varisi olarak adlandırılan Mustafa Özcan, FETÖ'nün güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'a giderek vatandaşlık aldığı belirtiliyor.

Gülen'in bir dönem Kafkaslarda önemli isimlerinden biri olan, daha sonra bu yapıdan ayrılan Hayati Küçük, Sabah'a konuştu. Gülen'in ikinci adamı Mustafa Özcan'ın şuan Kırgızistan'da olduğunu belirten Hayati Küçük, bu ismin Kırgızistan vatandaşlığına kabul edildiğini belirtti.

Uluslararası Kafkasya Başkanı Hayati Küçük şunları söyledi:

MUSTAFA ÖZCAN ŞUAN KIRGIZİSTAN'DA

"Fetullahçı Terör Örgütü ABD'den kaçmaya başladı. Kaçak teröristlerden FETÖ'nün karanlık dünyasının anahtarı Mustafa Özcan şuan Kırgızistanda. Ayrıca Kırgızistan vatandaşlığı veriliyor.

PASAPORTU KIRGIZİSTAN İMAMI ORHAN İNANDI VERECEK!

Elbette Kırgızistan imamı Orhan İnandı diplomatik pasaportta alır. Nasıl olsa işi bu. İnsanın inanası gelmiyor ama gerçek bu. Bu vatansız hainler panik halinde kendilerine sığınacak ülke arıyor. Gülen'in ikinci adamı Mustafa Özcan'ın sığınacak ülke bulamayıp Kırgızistan vatandaşı olmayı tercih etmesi örgütün içinde bulunduğu çıkmazı ortaya koyan bir örnek.

HAİNLER SIĞINACAK ÜLKE BULAMAYACAK

Mustafa Özcan gidecek ülke bulamadığına göre yurtdışına firar eden maşaların nerelere sığınmak zorunda kaldığını, yaşadıkları ve yaşayacakları sefaleti siz düşünün.

KIRGIZİSTAN, BULGARİSTAN BAŞBAKANI KADAR OLAMADI

Kırgızistan Bulgaristan Başbakanı gibi bütün FETÖ'cülerin kellesini vereceğiz diyemedi! Üzücü olan da bu. Bugün yangını södürmeyenler tarihe hesap verecekler. Bunu herkes böyle bilmeli. Firar edip yurt dışında sefil olan FETÖ'nün maşalarına sesleniyorum. Gelin Türk adaletine teslim olun. Daha fazla bu ihanete ortak olmayın"

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 62
  • Faruk Tok 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok biri gider alır gelir onu
    Cevapla
  • alırız 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam almaya geliyoruz yakınmış
    Cevapla
  • Elazigli 7 yıl önce Şikayet Et
    Problem degil takip ve orada yok edecek timlerimiz gidip gelsinler
    Cevapla
  • Gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    Ihtilali orda yapmislar kukla bi baskan yapmislar zaten
    Cevapla
  • future2023 7 yıl önce Şikayet Et
    Kırgızistanıdamı ele geçirmiş bu melunlar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!