Mimarlar Odası'ndan küstah açıklama

Mimarlar Odası'ndan yapılan açıklamada, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışıyla ilgili küstah bir yorum yapıldı.

Mimarlar Odası'ndan küstah açıklama
Mimarlar Odası'ndan küstah açıklama
GİRİŞ 26.08.2016 21:40 GÜNCELLEME 26.08.2016 21:42
Bu Habere 441 Yorum Yapılmış

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti hadsiz ifadelerle eleştiren Mimarlar Odası'ndan yapılan açıklamada, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışıyla ilgili küstah bir yorum yapıldı. Açıklamada, "Bir cinayetin kutlaması yapılıyor" denildi.

İstanbul Boğazına inşa edilen "dünyanın en geniş köprüsü" Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye ve dünyadan çok sayıda liderin katılımıyla hizmete açıldı.

Birçok özelliği bakımından Türkiye ve dünya mühendislik tarihi için büyük bir kilometre taşı olma niteliğindeki köprü ile otoyolun açılışı dolayısıyla Sarıyer Garipçe'de vatandaşların da katılımıyla tören düzenlendi.

"Bir katliamın kutlaması yapılıyor" 

Mimarlar Odası'ndan, köprünün açılışıyla ilgili yapılan açıklamada, küstah ifadelere yer verildi. İnşaat sürecinin başladığı günden bu yana "Ağaç katliamı yapıldığı" yönünde algı yürüten Mimarlar Odası, açılış töreniyle ilgili, "Bir katliamın kutlaması yapılıyor" dedi.

Mimarlar Odası'ndan yapılan bu açıklamaya sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

YORUMLAR 441
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Su mimarlar odasi denilen sey olmasa dahami iyi olur acaba. isleri gucleri yapilan isler hususunda mide bulandirma calismasi yapmak. Proje uretin, agac katletmeden nasil yapilabilir gibi arastirmalar yapin. Yada susun.
    Cevapla
  • muhendis 7 yıl önce Şikayet Et
    Mimarlar odasi ve beraberinde birkaç oda hiç bir teklif , fikir, proje ile ülkemizin kalkinmasini tetikleyecek icraatda adınız geçmiyor ama devletin yaptiği ve yapacaği her işte avrupa dudak ısirırken sizin odaniz o işin karşısında oluyorsunuz..
    Cevapla
  • Halit 7 yıl önce Şikayet Et
    Mimarlar odası yapsın bir ağaçlandırma projesi madem bu kadar hassaslar. Bir çivi bile çakmadıkları ülke hakkında ancak boş boş konuşuyorlar.
    Cevapla
  • Mehmet çolak 7 yıl önce Şikayet Et
    12 eylülden sonra ne kadar statikocu varsa oda başkanlığı diye birşey icat edip vampir gibi para topladılar. bunların acısı birkaç yıl evvel REYİS kesinti oranlarını düşürdü havadan, sudan daha az kazanıp rakıya yatırıyorlar.
    Cevapla
  • cihat 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ ile mucadeleye aynı kararlılıkla devam edildiği gibi PKK DAEŞ ve DHKPC lilerde takip edilmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!