GATA Sultan Abdülhamid Han Hastanesi oldu

GATA'nın ismi 'Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi' olarak değiştirildi.

GİRİŞ 27.08.2016 12:57 GÜNCELLEME 27.08.2016 12:58
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Tüm askeri sağlık kuruluşlarının, ülke genelinde eş zamanlı olarak Sağlık Bakanlığı'na bağlandığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı açıkladı

Hakkaniyetli ve kaliteli sağlık hizmetinin daha erişilebilir nitelik kazanacağını ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Askeri birlik ya da kıtalardaki stratejik ve kritik sağlık hizmetleri yine silahlı kuvvetler sağlık personelince verilmeye devam edecektir. Hizmetlerin sona erdirilmesi ya da aksatılması söz konusu olmayacaktır. Hizmetler güçlendirilmiş şekilde verilmeye devam edecektir. Bu bağlanma öncesinde de askeri hastanelerimizle sivil hastanelerimiz birçok iş birliği gerçekleştirmiştir. Uygulama ülkenin daha güçlü bir ordu ve sağlık hizmetine kavuşmasına imkan tanıyacaktır. Bakanlığımıza bağlanan askeri hastaneler, FETÖ davası sebebiyle devir alınan hastaneler ile karıştırılmamalı ve bir tutulmamalıdır. Tüm askeri sağlık kuruluşları, bugün saat 17.00'de ülke genelinde eş zamanlı olarak Sağlık Bakanlığına bağlanmıştır."

Düzenleme kapsamında GATA'nın da devredilmesinin ardından, tesiste ilk değişlik tabelada oldu. GATA'nın ismi 'Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi' olarak değiştirildi.

Yeni tabelanın asılmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden çok sayıda kullanıcı gelişmenin kendilerini sevindirdiğini duyurdu.

YORUMLAR 67
  • E. P. 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski halini bilmiyorum ama 2 hafta önce ki hastane hic ama hic kimseye tavsi edemem!! Malesef hastaya deger verilmiyor. Az personel ve egitim sifir. Temizlik ve hijenden Cok uzak . Hastane nerdeyse dökülüyor
    Cevapla
  • Hamza alagöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Talilsonucu
    Cevapla
  • Bahri 5 yıl önce Şikayet Et
    sirnak tan buraya sevk edildim askerim oraya geldiğimde ktm nerde yaa nereye teslim olacağım bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    yerinde bir karar
    Cevapla
  • Çakır 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli darbe Milliyetci irade...Tek Türkiye...Allah var gam yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek