Esed rejimi taziye çadırını vurdu

Esed rejimi, Bab Neyrab'da taziye çadırını vurdu.

Esed rejimi taziye çadırını vurdu
Esed rejimi taziye çadırını vurdu
GİRİŞ 27.08.2016 19:59 GÜNCELLEME 27.08.2016 20:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Bab Neyrab semtinde taziye çadırına düzenlediği varil bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayata gözlerini yumdu, 30 kişi yaralandı.

Halep'teki sivil savunma yetkililerinden İbrahim Ebu Leys, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşşar Esed rejimine ait bir askeri helikopterin Halep'in Bab Neyrab semtinde taziye çadırına varil bombalarıyla iki saldırı yaptığını söyledi.

Ebu Leys, saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 20 kişinin katledildiğini, en az 30 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Ebu Leys, ''Askeri helikopter Bab Neyrab semtindeki taziye çadırını varil bombasıyla vurdu. Ardından bölgeye giden halka rejim güçleri ikinci bir varil bombasıyla daha saldırdı. Bu nedenle ölü sayısı yüksek, daha da artmasından endişe ediyoruz.'' dedi.

Bombardımanda yaralananların bölgedeki sahra hastanelerine kaldırıldığını belirten Ebu Leys, olayda çok sayıda evin yıkıldığını, sivil savunma ekiplerinin yıkılan evlerin enkazı altında kalanlara ulaşmaya çalıştığını aktardı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah esedi kahretsin cehennemin en kızgın ateşi azabı olsun inş öldürdüğü mazlumlar ahirette azabına şahit olsunlar inş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!