Şemdinli’de PKK ile çatışma: 13 terörist öldürüldü

Hakkari Şemdinli'de PKK'lı teröristler askere ateş açtı. 2 asker yaralanırken 13 PKK'lı terörist öldürüldü.

GİRİŞ 28.08.2016 12:11 GÜNCELLEME 28.08.2016 17:18
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Cedikan ve Samanlı arasındaki bölgede, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi’nde Irak sınırında operasyonda olan askerlere PKK’lı teröristler tarafından havan ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çıkan çatışmada 1 üsteğmen ve 1 er yaralanırken, 13 PKK’lı terörist öldürüldü.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nin Irak’a sıfır noktada bulunan Samanlı ve Cedikhan bölgesinde operasyonda bulunan güvenlik güçlerine, bugün sabah saatlerinde Irak tarafındaki PKK’lı teröristlerce havan ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. İlk ateşte, 1 üsteğmen ile 1 er yaralanırken, güvenlik güçleri PKK’lı teröristlere anında karşılık verdi. Çıkan çatışmalarda 13 PKK’lı teröristin öldürüldüğü belirtildi. Bölgeye takviye birlikler sevkedilirken, çatışmalar sürüyor. Sınırda konuşlu birliklerden de saldırının yapıldığı bölgeye yoğun top atışı yapıldı.

SINIRIN ÖTESİNDEN DE ATEŞ AÇILDI

Güvenlik kaynakları Irak'ın kuzeyi bölgesinden de teröristlerce güvenlik kuvvetlerine yoğun şekilde ateş açıldığını bildirdi.

YORUMLAR 77
  • ada 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yaralı 2 askerimizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • dadaş metin 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sayılarını artırsın kafirlerin
    Cevapla
  • Namiq 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin geberenlerin sayı çooook olsun.
    Cevapla
  • tarcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerbertin şu gavurun tohumlarını.
    Cevapla
  • marifet burada 7 yıl önce Şikayet Et
    bomba atma patlatma ,saldırma ihtimali olan tüm pkklılar derhal göz altına alınıp içerde tutulmalı ..balyozda ergenekonda koskoca generalleri yıllarca içeriye attılarda pkklılarımı atamıyorlar adamın kamyona yükleyip bomba patlatacagı tahmin ediliyor elde delil yok diye bekleniyorsa çok yazık çok yazık insanlar ölmeden önleyin marifet burada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!