Terör örgütünün sağlık ayağına darbe

Uşak'ta, FETÖ'nün sağlık imamı Doktor F.K.’nın da aralarında bulunduğu 52 hemşire, ebe, doktor ve sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Terör örgütünün sağlık ayağına darbe
Terör örgütünün sağlık ayağına darbe
GİRİŞ 29.08.2016 06:44 GÜNCELLEME 29.08.2016 10:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Uşak’ta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, değişik sağlık kurumlarında çalışan FETÖ/PDY terör örgütünün “abi” ve “abla” yapılanmasını deşifre etti. Operasyonda, FETÖ/PDY terör örgütünün sağlık imamı Doktor F.K.’nın da aralarında bulunduğu 52 hemşire, ebe, doktor ve sağlık çalışanı gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 52 zanlıdan 37’si tutuklandı.

Polisin elde ettiği bilgilere göre, sağlık imamı Doktor F.K., ona bağlı olarak “bayan/abla” yapılanması ve “erkek/abi” yapılanması bulunuyor. Abla yapılanmasının sorumluluğunu 17-25 Aralık öncesi Ş.Ç., sonrasında ise İ.B. yürütüyor. İ.B. aynı zamanda terör örgütünün mutemetliğini de yapıyor. İ.B.’nin altında 12 kişilik bir “bayan mütevelli heyeti” görev yapıyor. FETÖ/PDY abi yapılanmasının sorumlusunun ise S.A. olduğu belirlendi. S.A.’ya bağlı 9 kişilik bir “erkek mütevelli heyeti” bulunuyor.

Haberturk

YORUMLAR 9
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarla beraber teröristle sabaha kadar kalan başhekimde alınsın. Yaralı askere kan sulandırıcı verip kan kaybından şehit olan askerlerimiz var. hemşireleride alsınlar. hepsini kazığa çaksınlar.
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumuna katiliyorum
    Cevapla
  • muro25 7 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk lı memurlar heryerde fink atıyor...onlarıda bi okşayın yüreğimiz soğusun
    Cevapla
  • Adoş 7 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok içeri takmaya devam batan hainleri
    Cevapla
  • meral 7 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibi güzel haberleri pkklı memurlar içinde en kısa zamanda bekliyoruz inşaallah. Önce meclisten başlanırsa en güzelide o olur
    Cevapla
  • Maalesef 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya ne zaman dokunulacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi