Elazığ’da DAEŞ operasyonu

Elazığ polisi tarafından terör örgütü DAEŞ’e yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Elazığ’da DAEŞ operasyonu
Elazığ’da DAEŞ operasyonu
GİRİŞ 29.08.2016 11:38 GÜNCELLEME 29.08.2016 11:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, yaptığı çalışma sonrasında kentte terör örgütü DAEŞ’le bağlantılı şüphelileri tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde hareket eden polis, belirlenen şüphelilerden Ö.E. ve M.T.’nin Suriye’de DAEŞ saflarına katılmak için hareket ettiğini öğrendi. Bunun üzerine hazır bekleyen Özel Harekat Timleri’nin desteğiyle durdurulan araçta 2 şüpheli gözaltına alındı.

İKİŞER İKİŞER SURİYE’YE GİDECEKLERDİ

Gözaltına alınan şüpheliler üzerinden hareket eden polis, Suriye’ye gitmek için hazırlık yaptığını öğrendiği Elazığ merkez, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde 8 adrese daha eş zamanlı operasyon yaptı. Şafak vakti yapılan ve Özel Harekat Timleri’nin destek verdiği operasyonda şüpheliler; F.İ., S.G., Ş.U., S.U., H.Ç., B.Ç., S.Ö. ve S.H. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Şahısların ikişer ikişer Suriye’ye giderek DAEŞ safına katılacağı iddia edildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü TEM şubesinde ifadeleri tamamlanan 10 şüpheli, bugün sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • Burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kanı bozuklar elazığlı olamazlar Elazığda kanı bozuk yoktur.bu böyle bilinsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!