Mete Yarar'a silahlı saldırı

Güvenlik uzmanı özel kuvvetlerden emekli binbaşı Mete Yarar'a silahlı saldırı düzenlendi.

GİRİŞ 29.08.2016 12:55 GÜNCELLEME 29.08.2016 17:58
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Güvenlik uzmanı özel kuvvetlerden emekli binbaşı Mete Yarar, Kadıköy Suadiye’de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yarar saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Emniyet kaynaklarına ulaşan ilk bilgilere göre tartışma sırasında iki kişi, silahlarını çekerek Mete Yarar'a ateş etti, Mete Yarar da silahını çekerek onlara karşılık verdi.

Bir görgü tanığı ise saldırıyı 1 kişinin gerçekleştirdiğini, bu kişinin Yarar'la aynı masada oturduğunu, kalktıkları sırada silahını yöneltip tetiğine bastığını ama silahın ateş almadığını Yarar'ın da bu kişiyi kovaladığını söyledi.

“KARŞILIK VERDİM”

Mete Yarar “iki kişiydiler ateş açtılar, silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı. Şu anda iyiyim. Bir şeyim yok.” dedi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen polis, saldırının yaşandığı bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi. Olay yerinde boş ve dolu kovanların yerde olduğu, bunların delil listesi için numaralandırıldıkları görüldü.

SEBEBİ BELLİ OLDU

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar'a silahlı saldırı soruşturması sürüyor. Edinilen ilk bilgilere göre, olay bir terör saldırısı değil. Mete Yarar'a, mimar olan oğlunun alacağı için gittiği kafeteryada, borçlular tarafından 6 el ateş edildiği tespit edildi.
 
Kadıköy, Suadiye'de bir kafetarya'da meydana gelen olay, görgü şahitleri ve polis soruşturmasına göre şöyle gelişti. Güvenlik uzmanı Mete Yarar'ın oğlunun Suadiye'de bulunan mimarlık ofisinde eski ortağından alacağı olduğu tespit edildi. Buna karşılık borçuluların 2 adet 40 bin, 1 adet de 20 bin liralık senet verdikleri öğrenildi. Olay günü sabah saatlerinde arayan borçlular, parayı vereceklerini ve senetlerin getirilmesini istedi. Oğlu yerine buluşmaya kendisi giden Mete Yarar, iki kişiyle bir süre görüştü. Bu sırada şüpheliler senetleri görmek istedi. Mete Yarar'ın elinden senetleri alan şüphelilerin, masadan hızla kalkarak kaçmaya kalktıkları, bu sırada birinin silahını çekerek 6 el ateş ettiği tespit edildi. Mete Yarar'ın da kovalamaca sırasında iki el havaya ateş ettiği belirlendi.







YORUMLAR 115
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayin boylesine basit bir mesele oldugunu sanmiyorum. Tam yazarken asagida gozume carpti bir baska arkadasta ayni seyi yazmis. Karakter suikasti denilen bir hadise bu. Ve devlet herkese koruma veremez dogru ama Mete Yarar abimizin bir ozelligi yokmu sizce ya. Adam emekli - calisacagi kadar calismis ve su veya bu sekilde hala hizmet etmeye devam ediyor.
    Cevapla
  • Serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    eskiden senet tahsilatını mafya yapar dı şimdi senet ödememeyi mafya ya havale etmiş borçlu olan şahıs iyiki oğlu gitmemiş bu tür tahsilatlar talep ediliirse alacaklı kişilerin can güvenliği gerekçesi ile gözlemci polis nezaretinde yapılma hakkı var mı yok mu bilmiyorum ama olsa iyi olur
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesele alacak meselesi değil. Mete yarar sosyal medyada açıkladı
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Tahsilat olayı değil bu olay Adamın itibarına süikast düzenledi
    Cevapla
  • Isa 7 yıl önce Şikayet Et
    MIT hemen korumalar versin, boyle mert ve aydin insallara ihtiyacimiz var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar