Valilik'ten Trabzon-Rize iddialarına açıklama

Trabzon-Rize sınırında teröristlerle çatışma çıktığı yönündeki iddialara ilişkin Trabzon Valiliği açıklama yaptı.

Valilik'ten Trabzon-Rize iddialarına açıklama
Valilik'ten Trabzon-Rize iddialarına açıklama
GİRİŞ 29.08.2016 23:42 GÜNCELLEME 29.08.2016 23:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzon Valiliğinden, Trabzon-Rize sınırında teröristlerle çatışma çıktığı yönünde haberlerin doğru olmayıp, gerçek dışı olduğu bildirildi.

Trabzon Valiliği, bazı sosyal medya ve basın kuruluşlarında yer alan haberler üzerine açıklama yaptı.

Valillikten yapılan açıklamada, ''Bazı sosyal medya ve basın kuruluşları haber sitelerinde 29 Ağustos Pazartesi akşamı yer almaya başlayan,Trabzon- Rize sınırında teröristlerle çatışma çıktığı yönünde haberler doğru olmayıp, gerçek dışıdır.'' ifadesi kullanıldı.

AA

YORUMLAR 16
  • Ummet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakın arkadaşlar olaya geniş pencereden bakın pkk orada ne işivar yada orasıne işine yarıyacak burda üst akıldedimiz odakların ileriye donuk pilanları var. Türku kürde kürdü türke kışkıtmak sakın pkk bu yapdıgıyla sizi kürt kardeşlerinize düşman etmesin bu hataya duşmeyelim inadına dahada birbirimize ve beraberligimize sayip çıkalim çunku bunu başarırlarsa savaşı kaybederiz kulturumuzu inancımızı kaybederiz ben kavimi turk olan ve peygamber bayrağını sancağını 600/ 700 yıl hakkıyla taşiyan anadolu insanına bir kürt çocugu olarak aziz olan millete minnettarız. Şimdi ejdadımız gibi resuli ekremmin yolunda akılıca gitmemizlazım Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • by_vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    rizeli olarak oraya akın ederiz neyine güveniyor bunlar
    Cevapla
  • 61 daa 7 yıl önce Şikayet Et
    neye güvenip geliyorsunuz anlamadim burası trabzon
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Neye güveniyorlar biliyormusun. 2011 de kadastro uygulamalarında biz trabzonluların tapulu yerlerini aldılar. Fetöcü ve terör,stlere, köyün içinden başkalarına, köyün dışından başkalarına ZİLLİYET den verdiler. Köylerdeki tapulu toprak sahiplerini göçe zorladılar. Sizce bunları kim yaptı.
    Cevapla
  • trip 7 yıl önce Şikayet Et
    herifler sızma sıyrılma konusunda uzman olmuş maalesef. pkk ile savaşta esasen özel kuvvetler seviyesinde kaliteli birlikler lazım.
    Cevapla
  • Paçanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğu karadeniz insanı PKK ile savaşır gibi yapıp savaşmayan fetö askerlerine benzemez. Pkk girerse zor çıkar, çıkarsa leş olarak çıkar
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben polis değilimkardeş ve asfaltta işim yok, tamamen kırsaldayım. Ayrıca sen asfalttan çıkmıyorsan asfaltta olmayan polisi nereden göreceksin ki. PÖH lerde burada arazide bizimle birlikte operasyonlara katılıyor. Sallıyorsun.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    orhan polis asfalttan dışarı çıkmıyor.afalt üzerinde terör bitmez.
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he. 6 yıldır buradayım. Bırak teröristle savaşmayı erzak aldığı zaman veya gördüğünüz zaman başıma bela gelir diye yada şimdi söylesem 10 defa ifadeye çağırırlar bahanesiyle ihbar bile etmiyorsunuz. Yemeyin milleti kardeşim. 2003 ten beri PKK karadenizde var. Nereden erzak buluyor bu adamlar. Böyle bol keseden atacağınıza kendinizi sorgulayın bi. Sonrada vatandaşlık görevinizi yapın. Sadece ihbar edin kardeşim. Elinize av tüfeği alıp sağda solda gezinmeyin. İşimizi zorlaştırmaktan başka işe yaramıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!