Akıncı Üssü yakınında tarlada bulundu

4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın (Akıncı Hava Üssü) yanındaki kabak tarlasında 2'si kırılmış 3 bilgisayar bulundu.

GİRİŞ 30.08.2016 04:55 GÜNCELLEME 30.08.2016 05:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında darbeciler tarafından karargah olarak kullanılan 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın (Akıncı Hava Üssü) yanındaki kabak tarlasında 2'si kırılmış 3 bilgisayar bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara'nın Kazan ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi'nin muhtarı Halil İbrahim Gürağaç, dün akşam üzeri kontrol amacıyla gittiği Akıncı Hava Üssü'nün hemen yanındaki kabak tarlasında 2 dizüstü bilgisayar ve 1 tablet gördü.

Üssü çevreleyen tel örgüye yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulduğu bilgisayarlardan birinin sağlam olduğunu fark eden Gürağaç, yağmurun başlaması nedeniyle "ıslanıp zarar görmesin" diye bu cihazı evine götürdü ve jandarmaya haber verdi.

Gürağaç'ın ihbarı üzerine tarlaya gelen jandarma ekipleri, araştırmalarının ardından incelenmek üzere bilgisayarları aldı. Muhtarın yağış sırasında ıslanmaması için evine götürdüğü bilgisayarın da jandarma görevlilerine teslim edildiği öğrenildi.

"İnşallah birtakım bilgi ve belgelere ulaşılır"

Fethiye Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gürağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4. Ana Jet Üssü 143. Filo Komutanlığı yanındaki kavun tarlasına kavun almak için gittiğini söyledi.

Kavun yetiştirdiği arazisinin hemen yanındaki kabak tarlasını kontrol ederken de 2 dizüstü bilgisayar ve 1 tablet bulduğunu belirten Gürağaç, şöyle konuştu:
"Bilgisayarlardan biri ve tablet, kırılarak hasar görmüştü. Sağlam olanı da yağmaya başlayan yağmurdan daha fazla zarar görmesin diye korumaya alıp eve götürdüm ve jandarmaya haber verdim. İnşallah bu bilgisayarlardan hain darbecilere ait birtakım bilgi ve belgelere ulaşılır ve 250 kahraman yürekli şehit kardeşimizin kanı yerde kalmaz. Eğer bu bilgisayarlardan bir şeylere ulaşılırsa da kendimi mutlu sayarım."

YORUMLAR 9
  • barbaros 7 yıl önce Şikayet Et
    ulasilacak ulasilacak inlerine girecegiz inlerine
    Cevapla
  • Bir Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    idam isteriz İDAM
    Cevapla
  • keremcan 7 yıl önce Şikayet Et
    jandarmada hala hain çok.
    Cevapla
  • Gönderi 7 yıl önce Şikayet Et
    Pek inandırıcı gelmedi ya iki ay sonra kabak tarlasında cikmasi komplo olabilir hainlerini oyununa gelmeyin iyi incelesinler
    Cevapla
  • isayusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    olabilir,yeter örtbas edilmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...