Kadın kılığında Türkiye'ye girerken öldürüldü!

DAEŞ mensubu bir terörist, kadın kılığına girdi ve eylem yapmak için Türkiye'ye sızmaya çalıştı. Ancak ÖSO askerlerinden kaçamadı.

Kadın kılığında Türkiye'ye girerken öldürüldü!
Kadın kılığında Türkiye'ye girerken öldürüldü!
GİRİŞ 30.08.2016 09:03 GÜNCELLEME 30.08.2016 14:58
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Kadın kıyafeti giyip Türkiye'ye geçmeye çalışan ve DAEŞ mensubu olduğu belirtilen bir kişi Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) bağlı Halep Tümeni askerleri tarafından öldürüldü.

Bablemun köyünden kadın kıyafeti giyip sivillerin arasına karışan bir DAEŞ'li son anda fark edildi. DAEŞ mensubu olduğu belirtilen kişi ÖSO askerleri tarafından öldürüldü. Yine 3 DAEŞ'linin de yakalanarak Çobanbey'de hapse atıldığı öğrenildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Elbeyli'nin karşısında bulunan Bablemun köyünde çatışmalardan kaçan 2 bin 500 sivil Kilis sınırı yakınlarında güvenli gördükleri bölgelere sığınıyor.

Saldırılardan kaçıp Türkiye sınırına yakın noktalara sığınan Suriyeli Türkmenlere askerler tarafından yiyecek içecek yardımı yapıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 37
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin uniformasi entarileriyle fistanlari
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki suriyeliler simarik ve pervarsizca istanbulda sokaklarda hiçbirşey ulkesinde olmamis ve burda misafir edildiginden habersiz suursuzca fevri hareketler icindeler mutevazi degiller Benim onlari sevmem mumkun degil kampta kalana yardimda ederim benim sokagimda efe gibi gezeni asla istemem yardimda etmem
    Cevapla
  • Adadad 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki suriyeli serseriler zaten kari gibi savaștan kaçtilar....
    Cevapla
  • modacı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu elbiseye bu kelebek hiç ii gitmemiş.öso 10 üzerinden 2 vermiş hem de nası vermiş demekki bu elbiseyle dikkatleri bayağı üzerine toplamış. Helal olsun ö.s.ordusuna Türk Silahlı Kuvvetlerimize
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    öso ağır sialhlarla kuşatılıp,daeş ve pyd ve diğer örgütlerde mücadelede destek verilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…