Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk kaza

YAVUZ Sultan Selim Köprüsü'nde ilk trafik kazasında 2 TIR çarpıştı. Kazada, TIR'larda büyük maddi hasar oluştu.

GİRİŞ 30.08.2016 10:10 GÜNCELLEME 30.08.2016 11:43
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Yavuz Sultan Selim köprüsü üzerinde en az 2 TIR'ın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kazaya köprüden gegen sürücülerin selfie çekmek araçlarını durdurmalarının yol açtığı belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre köprünün Avrupa yakasına geçiş istikametinde meydana gelen kazaya en az 2 TIR birbirine çarptı. 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kazanın ardından trafik her iki istikamette de durma noktasına geldi.

SELFIE ÇEKEN SÜRÜCÜLERİN ARAÇLARI NEDEN OLDU

İddiya göre kazaya selfie çektirmek araçlarını köprü üzerinde duduran sürücüler yol açtı. Bu sürücülerin araçlarını durdurmaları yada hızlarını düşürmeleri nedeniyle ortaya çıkan düzensiz trafiğin kazanın nedeni olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR 50
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet beyler, simdi anladikmi neden selfie olayina ceza uygulamasinin basladigini. Koprunun parasini cikarmak icin degil, insan hayatini korumak icin. Dahada ceza kesip koprunun parasini toplamaya calisiyorlar demeye kalkismasin kimse agziniz cizzsss olur.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cezanizi versin, nasil basardiniz bunu?
    Cevapla
  • lazo 7 yıl önce Şikayet Et
    yola degilde kopruye bakinca boyle olur kendi seridinde koc koca tir tir arkadan carpiyor buUk bi basari yani dikattiszlik allah rahmet eylesin nediyelimm
    Cevapla
  • virdis 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurt ve Kuzgun - Çaldıran - Kılıçların ve Şiirlerin Savaşı Yazar: Okay Tiryakioğlu Yayınevi : Cihanı titreten bir hükümdar, Yavuz Sultan Selim. Doğuya nam salan şahların şahı, Şah İsmail. Yüzünü batıdan sonra doğuya döndüren Osmanlılar… Her geçen gün biraz daha güçlenen, güçlendikçe de sesi yükselen Safeviler… Ve dünyanın kaderini değiştiren bir savaş, Çaldıran… Osmanlı'ya doğunun kapılarını açan savaşın, en zorlu çarpışma anlarında güle oynaya ölüme yürüyebilen adsız kahramanlar, Karatuğlar… Ve Osmanlı'nın geleceğine damga vuran casusların piri, Vehimi!
    Cevapla
  • Umut 7 yıl önce Şikayet Et
    Köprü de hasar yoktur ins.:)
    Cevapla
  • ykal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir can gitmiş. böyle bir yorum olmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...