O yasak kalktı, ilk fotoğraf geldi!

Kadın polislerin başörtüsü kullanmasının serbest hale gelmesinin ardından bir kadın emniyet müdürü 30 Ağustos törenine başörtüsüyle katıldı

GİRİŞ 30.08.2016 11:22 GÜNCELLEME 30.08.2016 16:44
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

30 Ağustos Zafer Bayramı Taksim Meydanı’da düzenlenen törenle kutlandı. Törende bir ilk de yaşandı. Kadın polislerin başörtüsü kullanmasının serbest hale gelmesinin ardından bir kadın emniyet müdürü, törene başörtüsüyle katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı bu sabah saat 09.30’da Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu katıldı. Tören öncesi çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Çevreye yerleştirilen özel harekat polisleri güvenliği sağlarken sivil polisler de İstiklal Caddesi’nin girişinde vatandaşlarının üzerini ve çantalarını aradı.

BİR İLK YAŞANDI

Tören İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Atatürk heykeli önüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören sona erdi. Öte yandan törende bir ilk de yaşandı. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Kıyafet Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, kadın polislerin başörtüsü kullanmasının serbest hale gelmesinin ardından, bir kadın emniyet müdürü törene başörtüsüyle katıldı.

YORUMLAR 48
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun MÜDÜRÜM
    Cevapla
  • rtüel 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yalan söyliyim hiç alışık bir durum değil gülsem mi ağlasam mı?
    Cevapla
  • Misafir1 7 yıl önce Şikayet Et
    Çalisan bir bayan isterse baş örtüsü ile de gayet güzel işini yapabilir .Baş örtüsüne karşı olan sonra da kalkip orda burda özgürlük ve demokrasiden bahsedenler sizin neye hizmet ettiginizi iyi biliyoruz. Burasi özgür bir ülke isteyen bayanlar baş örtüsü ile de çok rahat çalışabilmeli kimsenin de buna itirazı olmamalı.
    Cevapla
  • Caretta 7 yıl önce Şikayet Et
    İslama göre bu kadının, kimsesiz ve muhtaç değilse çalışmaması gerekiyor. Hele ki polislik gibi bir meslekte. Düşün ki bu hanım veya başka bir kapalı kadın polis bir suçluyu kovaladı, yakaladı ve kelepçeleyecek. Namahrem olan o suçluya dokunmaması gerekir, çünkü haram... O yüzden başörtüsünü siyasi amaçlarla kullanmayın, kullandırmayın. Bu kadın islamı yaşayacaksa, şapkanın altına türban takmak yerine, evinde oturmalı.
    Cevapla
  • tosbaa 7 yıl önce Şikayet Et
    :D :D :D bu antikalıkla nasıl hayatta kalıyorsun? seni korumaya almak lazım :D :D :D
    Cevapla
  • Bir Müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeydin be müftüm sen ? De bakalım o zaman, güvenlik kollukları erkek olunca onların bayan suçlulara teması caizmidir ? Yada güvenlik noktalarında dip-köşe erkek eliyle bayanların aranmaları hangi fıkıh kitabında yazıyorsa bir zahmet okuda görsün benim gibi cahiller !!!
    Cevapla
  • fth 7 yıl önce Şikayet Et
    tam İslami kıyafet, sakal serbestisi de gerekiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir