İş adamlarından 1 milyonluk 'öğrenme' teklifi!

FETÖ'yle ilişkisini kesmeyen kripto iş adamlarının deşifre olup olmadıklarını öğrenmek için görevlilere servet teklif ettiği ortaya çıktı.

İş adamlarından 1 milyonluk 'öğrenme' teklifi!
İş adamlarından 1 milyonluk 'öğrenme' teklifi!
GİRİŞ 31.08.2016 08:02 GÜNCELLEME 31.08.2016 08:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile topyekün mücadele ederken, son günlerde finans ayağına neşter vuruluyor. 17/25 Aralık sonrası FETÖ'yle irtibatını kesmeyen iş adamlarının rüşvet teklif ederek, listede olup olmadıklarını öğrenmeye çalıştıkları tespit edildi.

Akşam gazetesinden Murat Kelkitlioğlu, köşesinde işlediği konuyu şu sözlerle anlattı:

"O karanlık gece sonrası yani 15 temmuz işgal girişiminin püskürtülmesinin ardından başlatılan operasyonlarda, Pensilvanya’daki şarlatanın liderliğindeki FETÖ’yle bağlantılı herkes bir bir ortaya çıkıyor. TSK’dan tutun da emniyete, yargıya, finans ayağına, medyaya bürokrasiye kadar hemen hemen her birimde FETÖ temizliği yapılıyor. İstihbarat birimleri hummalı ve titiz bir çalışma yürütülüyor.

Özellikle örgütün finans baronlarına yönelik operasyonlarda, kamuoyunun yakından tanıdığı birçok ismin gözaltına alınması iş dünyasını oldukça tedirgin etti. Birçok iş adamının, ‘Benim örgütle bağlantım var mı?’ telaşına düştüğünü öğrendim.

Kendinden ve ilişkilerinden şüphe eden bu işadamları, tanıdık bir polis müdürü, yargı mensubu, bürokrasi içerisinde etkin birilerine ulaşmaya çalışıyorlar. Niyetleri ‘FETÖ ile bağlantılı şirketler arasında kendi şirketleri var mı, yok mu’ bunu öğrenmek. Bu bilgi için kesenin ağzını da açmışlar. Soruşturmaları yürüten yetkililere, ‘ne kadar isterlerse vermeye hazırım’ diye haber yolluyorlarmış. Hatta, listede isimlerinin olup olmadığını öğrenmek için 1 milyon TL vermeye hazır işadamları varmış."

YORUMLAR 13
  • sıkma 7 yıl önce Şikayet Et
    her haltı ye , ondan sonrada benim bağlantım var mı ? kendin bilmiyormusun ne yaptığını
    Cevapla
  • Karaalioglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunu diyenleri asmayalım da kimi asalım?
    Cevapla
  • selim karakaya 7 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon lirayı bana verin ben sölim size listemisiniz diye en azından o parayla iş kurarım boşa gitmesin
    Cevapla
  • Alperto 7 yıl önce Şikayet Et
    O himmetler ülkeye hizmet için harcanmış olsaydı Türkiye şu an 3 kat daha zengin olurdu.Paranla rezil olmak bu olsa gerek.
    Cevapla
  • KARTALLI KARTAL 7 yıl önce Şikayet Et
    ben 5 kuruş bile vermiyorum,, bu arada merak ta etmiyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?