Çerkezköy Adliyesine dev FETÖ operasyonu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde adliyeye 100 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 17 adliye çalışanı gözaltına alındı.

GİRİŞ 31.08.2016 16:31 GÜNCELLEME 31.08.2016 16:58

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal’ın yürüttüğü operasyonda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Ekipleri ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri saat 11.30 sıralarında Çerkezköy Adliyesi’ne operasyon yaptı. Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda yaklaşık 100 polis görev aldı. Operasyonun başlamasının ardından, devam eden mahkemeler durduruldu, adliye giriş ve çıkışları ise polis tarafından tutuldu.

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aralarında katip ve mübaşirlerin de bulunduğu 17 adliye çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınan adliye personellerinin ev ve arabalarında da arama yapıldı.

Bu sırada bazı adliye çalışanları ise çalışma arkadaşlarının gözaltına alınışını adliyenin pencerelerinden izledi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Çerkezköy Adliyesi çalışanlarının emniyetteki sorguları devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...