6 günlük bekçi, silahlı saldırıda şehit edildi

MARDİN Kızıltepe'de 26 Ağustos günü de yemin ederek göreve başlayan 26 yaşındaki Ercan Gültekin, başına 4 el ateş açılarak şehit edildi.

GİRİŞ 31.08.2016 23:02 GÜNCELLEME 01.09.2016 09:36
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mardin'de 230 çarşı ve mahalle bekçisi, 26 Ağustos günü düzenlenen törenle yemin ederek görevlerine başladı. Kızıltepe'de göreve başlayan Ercan Gültekin, ilçede işlettiği kuaför salonunu Mehmet Aydın'a devretti. Gültekin, bu akşam saatlerinde Tepebaşı Mahallesi Kilise Caddesi üzerindeki eski işyerine gitti. Burada bir süre kalan Gültekin, yanında işyerini devrettiği Mehmet Aydın ile birlikte çıkıp yürürken, arkalarından gelen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına 4 kurşun isabet eden Gültekin ağır, seken mermilerin ayağına isabet ettiği Aydın da hafif yaralandı. Saldırının ardından şüpheliler, "İhanetçiyi öldürdük" diye bağırdıktan sonra olay yerinden kaçtı. 

Yaralanan Ercan Gültekin ile Mehmet Aydın, çevredekiler tarafından Özel İpekyolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Gültekin, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. 

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis, saldırganları yakalamak için ilçede geniş çaplı operasyon başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • İslam 7 yıl önce Şikayet Et
    Kısas cana can dişe diş adalet isteriz . Allah bize yeniden şeriatı nasip etsin . Amin
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm PKK alçakları temizlenmelidir.
    Cevapla
  • utanın 7 yıl önce Şikayet Et
    Idama çıkartmayanlar UTANSIN insan hayatı işte bu kadar ucuz
    Cevapla
  • alemi isyan 7 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim bu idam ı getirmek bu kadarmı zor.hükümetin idamı getirmye çalıştığından şüpheliym.meclise sunun artık yeter şu idam yasasını yada refarandum yapın bakın bakalım ne çıkıyor.belediyeler pkk lı kaynıyor cinayet adam öldürmek sıradan işler halıne geldi reis yalvarırım artık şu idamı getir.adam öldürmek bu kadar basit olmamlı olamaz da
    Cevapla
  • habib akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    bin insanın canına kıymak bukadar ucuz olmamalı insan demek biralemi temsil ediyor çünkü haksız bir şekilde bir cana kıymak bütün insanlığı öldürmüş kabul ediliyor insan eyitiminde hayırlarda yarışacak zihniyet yerleştirilmezse canilik çıkıyor karşımıza .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!