Emniyet Müdürlüğü’nün önünde tüfekli eylem

Park yeri nedeniyle polisle tartışan Yavuz Demir, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne gelerek tüfekle havaya ateş etti

Emniyet Müdürlüğü’nün önünde tüfekli eylem
Emniyet Müdürlüğü’nün önünde tüfekli eylem
GİRİŞ 01.09.2016 00:59 GÜNCELLEME 01.09.2016 00:59

Kayseri’de park yeri nedeniyle polisle tartışan gazi 42 yaşındaki Yavuz Demir, Emniyet Müdürlüğü’nün önüne gelerek tüfekle havaya ateş etti. Ardından tüfeği çenesinin altına dayayan Demir, yaklaşık 4 saatlik çaba sonucu ikna edilerek eylemine son verdi.

Kayseri'de, psikolojik tedavi gördüğü ve bir yıl önce eşinden boşandığı belirtilen Yavuz Demir, akşam saatlerinde park yeri nedeniyle polisle tartıştı. Aynı zamanda gazi olan Demir, tartışmanın ardından eve gidip aldığı tüfekle İl Emniyet Müdürlüğü’nün önüne geldi. Havaya 6 el ateş eden Demir, daha sonra 38 HB 496 plakalı otomobili ile Emniyet Müdürlüğü’nün önündeki otoparka geçerek tüfeği çenesinin altına dayadı. Polisler caddeye kapanlar yerleştirip, Emniyet Müdürlüğü’nün önünü beton barikatlarla kapattı. Emniyet Müdür Yardımcısı Şener Emekli’nin 4 saatlik çabası sonucu ikna edilen Demir, tüfeği polislere teslim ederek eylemine son verdi. 

Havaya ateş ederken, boynundan yaralanan Yavuz Demir, çağırılan ambulansla polis eşliğinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı