Hüseyin Çapkın için karar verildi

FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tutuklanma talebi ile mahkemeye sevkedildi.

Hüseyin Çapkın için karar verildi
Hüseyin Çapkın için karar verildi
GİRİŞ 03.09.2016 12:55 GÜNCELLEME 03.09.2016 12:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında İzmir Çeşme'de ailesi ile tatil yaparken gözaltına alınan İstanbul Eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın için savcı kararını verdi. 

Hüseyin Çapkın tutuklanma talebi ile mahkemeye sevkedildi.

Tutuklanan İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 7 Şubat 2012 tarihinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a kumpas kurulması ve bu olay ardından bazı müdürlerin görev yerlerinin değiştirilmesi olayı ile ilgili verdiği ifadesinde bir soru üzerine, "Ben emniyet müdürünün yakın çalışma arkadaşlarını onun gibi bilemem. Sorunun muhatabı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'dır. Ben İstihbaratın başındaki emniyet müdür yardımcısını görevden aldım. Bunun altındaki yer değişikliğinin mahiyeti neden bu tür değişiklikler yapıldığının izahı il emniyet müdürü tarafından açıklanabilir" demişti.

YORUMLAR 5
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    çeşmede vılla alacak kadar
    Cevapla
  • Fatih Lüleci 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaç taltif almış Ona bakmak lazım
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    eden bulur yaptiklarinin cezasini kan kusarak çeksin. geldigi makam yetmemiş daha çok daha çok demiş dünyasını da ahretinide kaybetmiş hain
    Cevapla
  • bayram eşiyok 7 yıl önce Şikayet Et
    bence bu adamın cem garipoğlunun ailesiylede bağlantısı vr demedi demeyin bakın göreceksiniz daha neler çıkacak yoksa o çocuk için uzun süreli arama yapılmazdı medyanın o vahşi cinayetin üzerine o kadar düşmesinden dolayı yakayı mecburi ele verdi garipoğlunu da bizzat öldürende hüseyin çapkın bağlantısı çıkacak
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Hain adam, çalıştığı zaman Polislere kan kusturmuştu. Yatacak yeri yok bunun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı