Görmez: FETÖ'cülere mihrabı vermeyiz

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, FETÖ'cü olanlara karşı asla taviz verilmeyeceğini söyledi.

GİRİŞ 08.09.2016 14:27 GÜNCELLEME 08.09.2016 14:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Mekke’de basın toplantısı düzenledi. Görmez, FETÖ'cü olanlara asla minberi de mihrabı da vermeyiz" dedi.

Paralel yapıya yönelik temizleme çalışmaları konusundaki soruya, Görmez, "15 Temmuz’un akabinde 81 ilde komisyonlarımızı oluşturduk. Teftiş ve rehberlik başkanlığımız 81 ilde komisyonlarını oluşturdu ve biz adalet çizgisinden sapmamak üzere her arkadaşımızı dinleyerek hareket etmeye çalıştık. Bu yapıya gönlünü kaptırmış herhangi bir arkadaşa bizim mihrabı teslim etmemiz doğru olmaz ama yanı zamanda ihbar, şikayet üzerine herhangi bir arkadaşımızın zarar görmesine de gönlümüz razı olmaz. Kılı kırk yararcasına çalışmalarımız devam ediyor. En küçük bir yanlışlık ve hata bulduğumuzda herhangi bir arkadaşımızla yolumuza devam etmemiz mümkün değil. Aslında bu daha önce başlamıştı ama mahkemelerle geri dönüşler oluyordu. Şimdi bunu da dikkate alarak hiçbir arkadaşımızın mağdur edilmemiş hem de bu yapıya kalbini, gönlünü kaptırmış insana herhangi cami mihrabını ve minberini vermemekte kararlıyız" dedi.

YORUMLAR 5
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    cezalarini bulsunlar
    Cevapla
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    magdurlar var
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen bir temizlik şart lakin yerine irancı şiaları m. islamoğlu tayfasını doldurmayın.. ilahiyattaki prof.lara da bi el atın itikat bozukluğu sel gibi oldu. ehli kimse ona verin kardeşim görevi. Kabei Şerifin anahtarları ehline verilmiş idi.. yani mülakat vs güzel yapılmalı her konuda böyle sadece diyanet için yazmıyorum başdanışman alırken de dikkat edin sayın ülkemizdeki yöneticiler mühür elinde olan kişiler.. lütfen.. hesap vermek var unutmayın..
    Cevapla
  • sabır 7 yıl önce Şikayet Et
    müftuler ,vaizler vb hala yerlerindeler
    Cevapla
  • sabır 7 yıl önce Şikayet Et
    peki başkanım nerde o zaman diyanetteki temizlikler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada