11 bin 500 öğretmen açığa alındı

MEB, terör örgütü ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle 11 bin 500 öğretmeni açığa aldı.

11 bin 500 öğretmen açığa alındı
11 bin 500 öğretmen açığa alındı
GİRİŞ 08.09.2016 15:17 GÜNCELLEME 08.09.2016 23:26
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığınca, bölücü terör örgütü ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 11 bin 500 öğretmen açığa alındı.

SAYI 14 BİNE ULAŞACAK

Valiliklerin koordinesinde yürütülen soruşturma sonuçları ile birlikte açığa alınan öğretmen sayısının 14 bine ulaşmasının beklendiği bildirildi.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Diyarbakır ziyaretinde düzenlediği toplantıda doğuda terör örgütüyle ilişkili olan öğretmenlerin durumuna değinen Başbakan Binali Yıldırım, "Bu bölgede görev yapan, terörle bir şekilde iç içe olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Ancak bunların ne kadarının doğrudan terör örgütüyle ilişkili olduğu, ne kadarının olmadığı yapılacak incelemelerle, soruşturmalarla ortaya çıkacak. Bayramdan sonra okullar açılıyor, Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan, gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde bunlara görev verilmeyecek. Bunun yerine yeni baştan öğretmenlerimizi buraya göndereceğiz." ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR 234
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece açığa almak yeterli değil görevlerine son verilerek adalete teslim edilip cezalandırılmalıdırlar.
    Cevapla
  • diyetisyen 7 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen polis şu bu demeden terörle ilişiği olanların ilişiğinin kamudan kesilmeli, hatta görevini yapmayanların da ilişiği kesilmeli. vatanını en çok seven işini en iyi yapandır.
    Cevapla
  • ulubatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    maaş al devlete tuzak kur silah sık, sonunda olması gereken oldu Allaha şükür.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    saf saf konuşup isim listesi istemeyin açığa alınmış suçu kesin değil içlerinde suçsuz bir tane bile olsa o isimler açıklandığında neye yarıyacak ? bekleyin görün devletimiz gereğini yapıyor inşallah bu zalimlere bu ülkede ne ekmek ne de yer var artık.
    Cevapla
  • heval 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK destekçisi öğretmenleri kontrol altında tutmalı. baş militanlar bunların içinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi