Darbe gecesi fenomen olmuştu: Sürpriz talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Muhammed Enes Gülaçar’ın ’HÖH-Halk Özel Harekat’ yazdığı 40 yıllık otomobiline talip oldu.

GİRİŞ 09.09.2016 08:58 GÜNCELLEME 09.09.2016 09:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Polisin kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle ceza keserek bağladığı sosyal medyadafenomen haline gelen üzerinde ’HÖH-Halk Özel Harekat’ yazısı ve çeşitli fotoğraflar bulunan film ile giydirilen üzerinde çakar lambalar bulunan otomobil, trafikten bir süre yasaklanırken Küçükçekmece Belediyesi garajında bir süre tutuldu. Davet üzerine Küçükçekmece’nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki evinin yanındaki ‘Demokrasi Nöbeti’ne gelenlere de tanıtılan ‘HÖH Otomobili’ne AnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek talip oldu. 

Muhammet Enes Gülaçar, büyük kutlamalar aldığı otomobili ile ilgili Alman, Rus kanallarının yanı sıra El Cezire’nin özel çekimler yaptığını anlatırken, aracı almak içinyurt içi ve dışından ciddi teklifler geldiğini söyledi. Gülaçar, "En son Gökçek bey tarafından bir teklif geldi. O teklif üzerinde yoğunlaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak ‘Darbe Müzesi’nde aracımızın aktif rol oynaması bizi gururlandıracaktır. Gelecek nesillere de 15 Temmuz’u unutturmamaya gayret göstereceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • seyirci 7 yıl önce Şikayet Et
    yakışır gökçeğe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor