Adil Öksüz'ün baldızları hakkında yeni gelişme

Adil Öksüz'ün Sakarya'da gözaltına alınan iki baldızı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla salıverildi.

Adil Öksüz'ün baldızları hakkında yeni gelişme
Adil Öksüz'ün baldızları hakkında yeni gelişme
GİRİŞ 09.09.2016 21:37 GÜNCELLEME 09.09.2016 22:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra Sincan Batı Adliyesi Hakimi Köksal Çelik ve Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez tarafından serbest bırakılan Adil Öksüz'ün Sakarya'da gözaltına alınan iki baldızı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla salıverildi.

Alınan bilgiye göre, Adil Öksüz'ün, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Adapazarı ilçesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen baldızları Belkıs Nur T. (33) ve Seyyide Öznur Y'nin (19) savcılık sorguları tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüpheliler, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Belkıs Nur T'nin 17-25 Aralık'tan sonra Bank Asya'da hesabının bulunduğu, FETÖ bünyesinde faaliyet gösteren Özel Fatih Üniversitesi mezunu olduğu, Özel Serhat Eğitim Kurumlarında öğretmenlik yaptığı ve eşi Ökkeş T'nin de Ankara'da yürütülen 2010 KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklu bulunduğu öğrenilmişti.

Seyyide Öznur Y'nin de Bank Asya'da hesabının bulunduğu ve Özel Fatih Üniversitesinde Hukuk Fakültesi öğrencisi olduğu bildirilmişti.

Sakarya'da yürütülen soruşturma kapsamında Öksüz'ün, Akyazı ilçesinde yaşayan kayınpederi Cevat Yıldırım 13 Ağustos'ta, kayınvalidesi Hatice Yıldırım ise 2 Eylül'de tutuklanmıştı.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Öte yandan, soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 şüphelinin savcılık sorgusu tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelilerden, Adil Öksüz'ün kayınvalidesi Hatice Yıldırım'ın kardeşi Naciye Alişan ile tekniker Volkan Oğuzeş, astsubay Yaşar İncioğlu ve fabrika işçisi M.T. tutuklandı, doktor Ş.B. ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR 3
  • evren 7 yıl önce Şikayet Et
    gebermeye hazır olun
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda adi öküzün yolundan giderse şaşmayalım...
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hainleri bırakmayın. çok kişinini hakkını yediler. lütfen.... masum görünüşleri onların birer hak yiyen canavar olduklarını unutturmasın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı