Saldırı hazırlığındaki PKK'lılara büyük şok!

TSK, Şırnak hudut taburu bölgesinde saldırı hazırlığı içinde olan 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Saldırı hazırlığındaki PKK'lılara büyük şok!
Saldırı hazırlığındaki PKK'lılara büyük şok!
GİRİŞ 18.09.2016 12:35 GÜNCELLEME 18.09.2016 16:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, bölücü terör örgütü üyelerinin Şırnak Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Andaç hudut taburlarının unsurlarına saldırı hazırlığında olduğu belirlendi.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bunun üzerine teröristlere gece saatlerinde ateş açıldı, ilk tespitlere göre en az 3 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca bir grup vatandaşın ihbarı üzerine hududun Irak tarafındaki Kesta köyünün batısında bölücü terör örgütü üyelerinin kontrol noktası oluşturduğu ve buradan askeri birliklere saldırı düzenleyecek diğer teröristleri yönlendirdikleri öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Hamza Candemir 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun kalbimiz sizinle
    Cevapla
  • JMK BORA 12 7 yıl önce Şikayet Et
    Silahlı İHA ların sayısı en kısa zamanda arttırılmalı ve daha etkin olarak kullanılmalı. Böylece tepki süresi düşer ve her olayda saldırı helikopteri kaldırmak zorunda kalmayız.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    ben hayret icine girmedim suna hayret ediyorum sadece turkiye hukumeti devleti ile birlikte askerimizi yormak,ekonomiye zarar vermek gibi bir politikalari var yazik. her 2 terorist icin 50 asker ve helikopter kaldirmak pkk yi bitirmez turkiyenin ekonomisine darbe indirilmis olur. ypg 30 bin civarinda terorist,iranda irakta ermenistanda sen bunlari 3 tane seklinde temizlemek bana gore buyuk hata. tabiki saldiri varsa etkisiz hale getir teroristi ama niye bekliyorsun firatin dogusunu ta kuzey iraka kadar bombardiman etmeliyiz. sivil varmi deyince bak biz bin kere yazdik halen bekliyorsa o sivil oda teroristtir.
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen en ekonomisinden bahsediyorsun.Eğer 2 terörist benim 1 askerimi şehit etme ihtimali varsa o 2 terörist için 50 değil 100 asker ve onlarca da helikopter kaldırılsa yeridir.Benim askerimin canından daha aziz midir ekonomi dediğin şey.Ekonomiyi ayakta tutan nedir?Güven değil midir?Ülkede güven ortamı tam anlamıyla tesis edilmezse huzur ortamı devam ettirilmezse ne ekonomi kalır ne de vatan.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk teroristleri pyd teroristleri cok akilli stratejiniz var ; siz belki olmelerine goz yumuyorsunuz kendi teroristlerinizin ama turkiyeye iyi oyalayip ekonomikte zarara ugratiyorsunuz bu bir turkiyenin halkina darbe olsun. petrol ulkelerinin dibinde turkiye 4 veya 5 liraya benzin satar halkina avrupada ise 2 liraya benzin alirlar oda 3 dunya ulkeleri ha haberiniz olsun.
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah bismillahirrahmanirrahim Allahuekber
    Cevapla
  • erendb 7 yıl önce Şikayet Et
    bütün tuşlara basıp bölüm geçmeye çalışan çocuklar gibi olmuş...Müslüman önce akıllı olacak,sonra birlik olacak. haçlılar birlik olarak kazanıyor,istavroz çıkararak değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
IMF'den Türkiye açıklaması