Cezaevinden kaçan 4 PKK'lı Kandil'de

Diyarbakır Cezaevi'nden 5 Mart 2016 yılından kaçan 6 PKK'lı teröristten 4'ünün, Kandil Dağı'nda olduğu ortaya çıktı.

Cezaevinden kaçan 4 PKK'lı Kandil'de
Cezaevinden kaçan 4 PKK'lı Kandil'de
GİRİŞ 18.09.2016 15:36 GÜNCELLEME 18.09.2016 15:40
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Bingöl'deki M Tipi Cezaevinden 25 Eylül 2013 tarihinde tünel kazarak kaçan ve düzenlenen operasyonla yakalanan 18 PKK'lı arasında bulunan 6 mahkum, daha sonra Diyarbakır Yüksek Güvenlikli D Tipi Cezaevine konulmuştu.

5 Mart 2016 tarihinde içerden yardım alan, havanın sisli oluşu ve güvenlik kameralarının sağlıklı çalışmamasından da yararlanan PKK'lı Diyar Kaydu, Ulaş Arslan, Beşir Arcagök, Osman Kılıç, Devrim Kavak ve Ramazan Aslan kaçtı.

KANDİL'DEKİ FOTOĞRAFLARI

Tüm aramalara karşın yakalanamayan 6 PKK'lıdan 4'ü Kandil'de ortaya çıktı. PKK'ya yakınlığı ile bilinen bir sosyal medya hesabında fotoğrafları yayımlanan Osman Kılıç, Ramazan Aslan, Devrim Kavak ve Diyar Kaydu'nun nasıl firar ettiklerini anlattı.

İNFAZ KORUMA MEMURU CEZAEVİNDE İNTİHAR ETMİŞTİ

Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nden 6 PKK'lı mahkumun firarıyla ilgili soruşturmada 3 infaz koruma memuru teröristlerin firarına yardımcı oldukları gerekçesiyle tutuklandı, 3 infaz koruma memuru da açığa alındı. Tutuklu infaz koruma memurlarından Mahmut U., kaldığı Elazığ Cezaevi'nde intihar etti. Diğer infaz koruma memurlarıyla ilgili dava sürüyor.

YORUMLAR 58
  • türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    idam olsaydi bu seref yoksunu karaktersizleri beslemek zorunda kalmazdik en iyisi idam temiz iş
    Cevapla
  • adnan ayyildiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hapishanelerede fetö operasyonu yapilsin
    Cevapla
  • kerem 7 yıl önce Şikayet Et
    ben onu bunu bilmem bunların cezası infazdır bunları beslemek için neler harcanıyor yazık değilimi bu memleketin parasına kuruş biriktir bu zalimleri haps edeceğim diye harca bu memlekette o karar ihtiyaç yerleri var ki saymakla bitmez insanlar onurundan kimseden ve devletten bir şey istemeden onuruyla yaşıyor hatta bunların yaşadığı bölgeler yeterince ıslah edilmeden yatırım yapmak israf olur yazık olur .....
    Cevapla
  • Orhan Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon gibi Osmaniye gibi Zonguldak gibi Karadeniz Bölgesi gibi yerler dururken sen PKK'lıları Diyarbakır da misafir edersen olacağı budur. işte sizin bu kadar kafanız çalışıyor. Gülelim mi halimize yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    yuzde yuz haklisim kardesim
    Cevapla
  • reyon 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki orada fetö yok ha öyle bi konuştun şimdi.
    Cevapla
  • eminay 7 yıl önce Şikayet Et
    batıda ki cezaevine koy hicbisey olmaz Diyarbakıra koyarsan böyle olur bunu bn bile dusunebiliyorum devlet nasıl dusunmuyor pes dogrusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!