Antalya'yı alarma geçiren ihbar!

Antalya’da 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, 2 kişinin, ’Burayı patlatacağız’ dediğini iddia ederek ihbarda bulundu.

GİRİŞ 21.09.2016 11:53 GÜNCELLEME 21.09.2016 15:54

Muratpaşa İlçesi Güzeloluk Mahallesi 1835 Sokak’taki olay, saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Bir sitenin girişindeki telefon şirketine ait trafonun yanında, ellerinde gübre çuvalıyla bekleyen bir kadın ve erkeği gören site sakini, neden beklediklerini sordu. 

"BURAYI UÇURACAĞIZ"

İddiaya göre çiftten erkek olan, trafonun yanındaki kazılı asfaltı göstererek ’Burayı uçuracağız, patlatacağız’ dedi. Bunun üzerine site sakini, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri ve bomba uzmanları sevk edildi. Site girişini trafiğe kapatan polis, çevredeki çöp konteynerleri, çöp poşetlerini inceledi. Çevrede gübre çuvalı da arayan ekipler, kazılı asfaltta da inceleme yaptı. 

Herhangi bir şüpheli unsura rastlamayan ekipler, asfaltın, geçen pazartesi günü hatları yenileyen telefon şirketi tarafından kazıldığını belirledi. Site girişindeki güvenlik şeridini kaldıran polis, ifadesine başvurmak için site sakinini polis merkezine çağırdı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...