DAEŞ'e katıldığı iddia ediliyordu, teslim oldu

Cuma günü esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve DAEŞ'e katıldığı iddia edilen 15 yaşındaki F.Ç., Tuzla'da polise teslim oldu.

DAEŞ'e katıldığı iddia ediliyordu, teslim oldu
DAEŞ'e katıldığı iddia ediliyordu, teslim oldu
GİRİŞ 21.09.2016 18:32 GÜNCELLEME 22.09.2016 07:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Genç kızın arandığını televizyondan gördüğünü, gittiği Konya’dan otobüse binerek İstanbul’a geldiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma Çocuk şube müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ortak olarak soruşturuluyor.

IŞİD’e KATILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Tuzla’da ailesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki F.Ç. sabah saatlerinde evinden ayrılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Genç kız geride bıraktığı notta "Ölüme gidiyorum, arayıp sormayın" şeklinde mesaj bırakmıştı. Genç kızın ailesi son günlerde internet üzerinden bazı kişilerle konuşan kızlarının, çarşaf giyerek örtündüğünü söylemiş ve kızlarının DAEŞ örgütüne katılmak için evden kaçmış olabileceğini iddia etmişti.

POLİSE TESLİM OLDU

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis tarafından her yerde aranan 15 yaşındaki F.Ç., bugün Ümraniye’de ortaya çıktı. Polis merkezine gelerek teslim olan 15 yaşındaki F.Ç.’nin "Arandığımı televizyondan öğrendim. Konya’ya gitmiştim. Oradan bir otobüse binerek İstanbul’a döndüm" dediği öğrenildi Genç kızın Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ailesine teslim edileceği öğrenildi.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR

Öte yandan olay Çocuk Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak olarak soruşturuluyor. Polisin genç kızın kayıp olduğu dönemde kimlerle irtibatta olduğunun araştırdığı belirtildi.

YORUMLAR 19
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    çelişkiler görüyorum bu konuda
    Cevapla
  • ammar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kız yalan söylüyor.arastırın
    Cevapla
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    hayatimizdaki en buyuk sorun aile .islami evimizde yasamaya basladigimiz an tekrar dirilise gectigimiz gun olucaktir..Anahtar kelime AILE .
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    polise gideceğine direk ailene yani evine gitseydin ya! ilginç!
    Cevapla
  • Selim Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir algı operasyonu mu diye sormadan geçemiyor insan!
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!