Şehit korucular memleketlerine uğurlandı

Siirt’te PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen geçici köy korucuları Enver Kunduracıoğlu ve Adil Kamel için tören düzenlendi.

GİRİŞ 22.09.2016 11:56 GÜNCELLEME 22.09.2016 12:08

Eruh ilçesi Akmeşe kırsalında dün PKK’lı teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen geçici köy korucuları Enver Kunduracıoğlu ve Adil Kamel için cenaze töreni düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen törene, Vali Mustafa Tutulmaz, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ata Kalkan, 3’üncü Komando Tugay Komutanı Piyade Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Jandarma Komutanı Albay Halidun Eren, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, şehitlerin yakınlar, asker, polis ve korucular katıldı.

PAŞA ŞEHİT BABASINA SIMSIKI SARILDI

Şehit korucu Enver Kunduracı’nın babası, Korgeneral Kalkan ve 3’üncü Komando Tugay Komutanı Albay Yavuz’a sımsıkı sarıldı.

Tören, İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından dua okunmasının ardından sona erdi.Şehit koruculardan Enver Kunduracı’nın naaşı merkeze bağlı Tuzkuyusu köyüne, 7 çocuk babası Adil Kamel’in naaşı ise Pervari ilçesi Palamutlu köyüne gönderildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi